Hatay’da depremde ağır hasar alan bina iş makinesinin üzerine yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatayda ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor. Akşam saatlerinde Antakya ilçesinde, ağır hasarlı 6 katlı bina, yıkım işlemi gerçekleştirilirken bir anda çöktü. Olayda iş makinesi operatörü yaralandı. Öte yandan olay anı ise saniye saniye kaydedildi.

Hatay’da depremde ağır hasar alan bina iş makinesinin üzerine yıkıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

Hatay‘da deprem nedeniyle ağır hasar alan 6 katlı bina, yıkım sırasında iş makinesinin üzerine çöktü, operatör hafif şekilde yaralandı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BİNA, İŞ MAKİNESİNİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Olay, akşam saatlerinde merkez Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan 6 katlı binanın yıkımı için bir süre önce çalışma başlatıldı. Yıkım çalışması sırasında bina, bir anda kırım yapan iş makinesinin üzerine çöktü.

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ YARALANDI

Ağır hasarlı binanın çökme anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İş makinesi operatörünün olayda hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam Deprem Hatay Yaşam Güncel Haberler Haberler ›› Yaşam ››Hatay’da depremde ağır hasar alan bina iş makinesinin üzerine yıkıldı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.