Rafet El Roman’ın İsrail isyanı! ‘Batı aynı insanlığı Filistin’e göstermiyor’

Şarkıcı Rafet El Roman, Batı ülkeleri tarafından Ukrayna savaşında Rusya’ya uygulanan yaptırımların günlerdir Gazze’ye bomba yağdıran İsrail’e karşı da uygulanması gerektiğini ancak iki yüzlü bir siyaset uygulandığını söyledi.

Rafet El Roman’ın İsrail isyanı! ‘Batı aynı insanlığı Filistin’e göstermiyor’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

Rafet El Roman, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Yaklaşık bir aydır Filistin’e saldıran İsrail’in savaşta sivil halkı hedef almasına isyan etti.

“RESMEN İNSANLIK DRAMI, KATLİAM!”

Ateşkesin olması ve barışın sağlanmasından yanayız. 7 Ekim’de İsrail sivil halkına yapılan saldırıyı da kınıyoruz. Ancak İsrail’in yaptığı savunmadan çıktı, resmen insanlık dramı ve bir katliama dönüştü. En çok üzüldüğümüz sivil insanların, kadınların ve çocukların hedef alınması. Teknoloji yeni bir çağda artık, nokta vuruşu yapıyorlar ama hâlâ sivillerin ölmesine bir anlam veremiyorum. Bizim en iyi yapabileceğimiz şey arabuluculuk.

Rafet El Roman'ın İsrail isyanı! 'Batı aynı insanlığı Filistin'e göstermiyor'

“İSRAİL’E YAPTIRIM UYGULANSIN”

Avrupa ülkelerinin tek taraflı ve İsrail’den yana tutum sergilediklerini Rusya-Ukrayna savaşı üzerinden örnek göstererek dile getiren Rafet El Roman, “Bazı Batı ülkelerinin uyguladığı politikaya kızıyorum. Aynı insanlığı ve anlayışı Filistin’e göstermiyorlar. Ukrayna savaşında bir sürü yaptırım geldi Rusya’ya, aynısının İsrail’e de yapılması lazım. Amerika’nın uyguladığı politika da yanlış, her şeyi enerji ve oradaki güç için kullanıyor” dedi.Rafet El Roman'ın İsrail isyanı! 'Batı aynı insanlığı Filistin'e göstermiyor'

“TEK TARAFLI VE YANLI POLİTİKA”

Ünlü şarkıcı, “50 yıldır Almanya’dayım ama Almanya’nın izlediği politikayı hiç tasvip etmiyorum. Tek taraflı ve yanlı politika uyguluyor. Filistin’de sivil halka katliam yapılması ve bazı şeyler görmezden geliniyor. İşine geldikleri gibi bunu uyguluyorlar” ifadelerini kullandı.Rafet El Roman'ın İsrail isyanı! 'Batı aynı insanlığı Filistin'e göstermiyor'

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.