Masterchef All Star’da veda gecesi! Bir kişi şampiyonluğa veda etti

Masterchef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonun belli olması için geri sayımın başladığı Masterchef’te bir kişi daha hayallerine veda etti.

Masterchef All Star’da veda gecesi! Bir kişi şampiyonluğa veda etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

Masterchef All Star’da hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Mavi takımın 2-1 kazandığı yarışmada eleme adayları da belli oldu. Ayaz, Dilara, Tahsin, Cemre, Batuhan, Alican olmuştu. Dün ekrana gelen bölümde son eleme adayı belirlenmiş o kişi de Tanya olmuştu.

2 ÜRÜNDEN YARATICI TABAKLAR

Eleme gecesinde 7 yarışmacı ilk olarak cunda kalamar ve rezeneden yaratıcı tabaklar yaptı. Mehmet şef yaptığı açıklamada, “Sık bulunan ürün değil, böyle bir kalamarla muhteşem ürünler yapabilirsiniz. Görsellikte çok şey yapabileceğiniz ürün” dedi. Yarışmacılara bu iki ürün 45 dakika süre verildi.

Masterchef All Star'da veda gecesi! Bir kişi şampiyonluğa veda etti

Tahsin gecenin en iyi tabağını yaptı. Tahsin’den sonra en başarılı tabağı yapan ve Masterchef All Star’a devam eden yarışmacı Ayaz oldu. İlk turun en iyi tabağını yapan son yarışmacı Batuhan olarak açıklandı.

İKİNCİ TURA GEÇİLDİ

Cemre, Dilara, Alican ve Tanya ikinci tura geçti. İkinci turda yarışmacılar Somer şefin Shodai Patates Köpüklü Udon Noodle isimli tabağını yaptı. İkinci turun en iyi tabağını yapan isim Cemre oldu. Gecenin ikincisi Alican oldu.

Masterchef All Star'da veda gecesi! Bir kişi şampiyonluğa veda etti

VEDA EDEN İSİM AÇIKLANDI

Tanya ve Dilara son ikiye kaldı. Masterchef All Star’a veda eden yarışmacı Tanya oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.