Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!

Zamanının ünlü mankenlerinden biri olan Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80’li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.

Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-

1980’li yılların gözde modellerinden olan Carol Alt, şaşırtan bir adım attı. Mankenliğin yanı sıra bir dönem oyunculuk da yapan Carol Alt, parayla üye olunan bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını paylaşmaya başlayarak kendine bir gelir kapısı açtı.
62 yaşındaki Amerikalı emekli model, erotik fotoğraflarını yetişkinlere yönelik yayın yapan bir internet sitesinin kullanıcılarıyla paylaşıyor.

“BAŞKALARINA SORMAM GEREKİYORDU”

Page Six’e açıklama yapan Carol Alt, “44 yıl boyunca çalıştım. Hiç kendi fotoğraflarıma sahip olmadım. Biri benden fotoğrafımı istediğinde başkalarına sormam gerekiyordu” dedi. Carol Alt, ayrıca vereceği pozları da kendisinin belirlediğini sözlerine ekledi.Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!

“ARASINDA FARK VAR”

Carol Alt ayrıca, “Bazı çıplak fotoğraflar vardır ki zevkli bir şekilde çekilmiştir. Bunlarla cinselliği sömürenler arasında fark var. Zaten kariyeri boyunca hiç çıplak poz vermemiş bir model hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!

YARDIM KURULUŞLARINA BAĞIŞLAYACAK

Carol Alt, bu platformu kamera karşısına geçtiği ‘Paper Empire’ adlı TV şovundaki rol arkadaşı Denise Richards’tan duyduğunu sözlerine ekledi.Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!

Carol Alt, fotoğraflarını paylaştığı internet sitesinden elde ettiği gelirin hepsini kendisi için kullanmayacağını da söyledi. Emekli manken, kazandığı paranın bir bölümünü kadınların ruh sağlığı için faaliyet gösteren bazı yardım kuruluşlarına bağışlayacağını belirtti.Bir dönemin gözde mankeni Carol Alt erotik pozlarını satıyor!

Carol Alt, geçmişte pek çok ünlü markanın da reklam yüzü olmuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.