Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açtı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’nin son konuğu 90’lı yılların ünlü ismi Hakan Peker oldu. Peker, Bahçeşehir’de yeşillikler içinde yer alan 3 katlı lüks villası ile gündeme geldi.

Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açtı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

Renkli kişiliği ve hoş sohbeti ile izleyicilerin her daim beğenisini kazanan Evrim Akın, birbirinden ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” 16’ncı bölümüyle ekrana geldi.

SON KONUK HAKAN PEKER!

“Evrim Akın ile Ev Gezmesi” son bölümde, Hakan Peker’e misafir oldu.Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

3 KATLI LÜKS VİLLA!

Keyifli geçen ev turunda Hakan Peker bilinmeyenlerini anlattı. Karam, Hey Corç, Bir Efsane, Ateşini Yolla gibi sayısız esere imza atan 90’lı yılların efsane ismi Hakan Peker bu defa Bahçeşehir’de yeşillikler içinde yer alan 3 katlı lüks villası ile gündeme geldi.Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

ŞIK AKSESUAR VE OBJELER

İlk kez evinin kapılarını açan Peker’in Bahçeşehir’deki üç katlı villası oldukça sade ve zevkle dekore edildiği görülüyor. Şık aksesuarlar, ve objeler evin dekorasyonunu tamamlanmış.?Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

UNUTULMAYAN ALBÜMLER

Zevkle döşenmiş salonda mavi koltuklar, fotoğraflar ve ödüller dikkat çekiyor. Unutulmayan albümler ve CD’lerde salonda kendine yer bulmuş.Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

SADE YATAK ODASI

Peker yatak odasını da sade ve gösterişten uzak tercih etmiş.Hakan Peker üç katlı villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.