Bilal Erdoğan, Turhan Çömez’in elini havada bıraktı! Sonrasında yaşananlar daha enteresan

İYİ Partili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğanın oğlu Bilal Erdoğana protokol sırasında selamlaşmak için elini uzattı. Bilal Erdoğanın kendisini görmezden gelmesi karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Çömez, Erdoğana göz muayenesi hareketi yaptı.

Bilal Erdoğan, Turhan Çömez’in elini havada bıraktı! Sonrasında yaşananlar daha enteresan
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.09.2023
A+
A-

İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da bulunduğu güreş alanında yer aldı.

BİLAL ERDOĞAN ELİNİ UZATMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru olan Turhan Çömez, protokol tribününe geçtiği sırada Bilal Erdoğan’a selamlaşmak için elini uzattı. Ancak Erdoğan, Turhan Çömez’e elini uzatmadı.

“GÖZ MUAYENE” HAREKETİ YAPTI

Bu hareket karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Çömez, ellerini havaya kaldırarak Erdoğan’a göz muayenesi yapıyormuş gibi bir hareket yaptı. İkili arasındaki kısa süreli gerginlik kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haberler.com – Politika Bilal Erdoğan Turhan Çömez 3. Sayfa Yaşam Politika Güncel Haberler Haberler ›› Politika ››Bilal Erdoğan, Turhan Çömez’in elini havada bıraktı! Sonrasında yaşananlar daha enteresan

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.