“Uyuşturucu batağına düştüm” diyen Damla Ersubaşı, suçu eski eşine attı: Videoyu montajlamış

Gözyaşları içinde çektiği videoda uyuşturucu ve kumar batağına düştüğünü itiraf eden Damla Ersubaşı, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada bütün suçu eski eşinin üstüne attı. Video üzerinden montaj yapıldığını söyleyen Ersubaşı, uyuşturucu kullanmadığını ispatlamak için sağlık sonuçlarını yayınlayacağını belirtti.

“Uyuşturucu batağına düştüm” diyen Damla Ersubaşı, suçu eski eşine attı: Videoyu montajlamış
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı’nın gözyaşları içinde bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar batağına düştüğünü itiraf ettiği video magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin ardından açıklama yapan Ersubaşı’nın avukatı videoda montaj olduğunu belirterek eski eş Mustafa Can Keser’i hedef gösterdi.

“TEHDİT VE PSİKOLOJİK ŞİDDETE MARUZ KALDI”

Ersubaşı’nın avukatı aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Son günlerde sosyal medya ve ulusal basında dolaşan, müvekkilim Damla Ersubaşı’yla ait videoyla ilgili olarak ortaya atılan yasaklı madde ve kumar iddialarıyla ilgili asılsız ve mesnetsiz haberlere dikkat çekmek isteriz. Bu iddiaları yakından takip ediyoruz. Müvekkilim, evlilik birliği devamında ve sonrasında eski kocası tarafından tehdit ve psikolojik şiddete maruz kalmıştır. Müvekkil, eski eşi tarafından gördüğü bu psikolojik şiddetler neticesinde kişisel bir patlama noktasına gelmiştir.

“ÇOCUKLARIYLA TEHDİT EDEREK VİDEO ÇEKTİRDİ”

“Medyaya düşen söz konusu video ise eski eşin müvekkilime uyguladığı boşanma sonrası psikolojik şiddetin ve tehditlerin bir tezahurudur. Mustafa Can Keser müvekkili çocukları ile tehdit ederek ilgili videoyu kayıt altına aldırmış ve kendisine gönderilmesini sağlamıştır. Müvekkil çocuklarıyla olan ilişkisinin ve çocuklarının psikolojisinin zarar görmemesi adına bu baskıya boyun eğmiştir.”


Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı ağlayarak itiraf etti: Uyuşturucu batağına düştüm

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.