‘Gurur duyduk!’

Hande Erçel’in, Instagram’dan paylaştığı Atatürk fotoğrafı anlaşma imzaladığı Suudi markayı rahatsız etti. Sözleşmesi iptal edilen oyuncuya, hayranları ‘Gurur duyduk!’ mesajlarıyla sahip çıktı.

‘Gurur duyduk!’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da önceki akşam oynanması planlanan Süper Kupa Finali, Suudi yetkililerin futbolcuların sahaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının olduğu tişörtler ve pankartlarla çıkmasına izin vermemesi üzerine ertelendi. Türkiye’nin tek yürek olduğu gecede ünlü isimler de iki dev kulübün “Atatürk yoksa, Türkiye de yok” kararını sosyal medya hesaplarından destekledi. Atatürk’ün fotoğrafını, “Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Ata’m” notuyla paylaşarak, yaşananlara sessiz kalmayan Hande Erçel ise yüzü olduğu Suudi markayı rahatsız etti.

Suudi parfüm markası Laverne, oyuncuyla olan yaklaşık 7 milyon liralık reklam anlaşmasına son verdiğini duyurdu. Markanın, X hesabından Arapça yapılan açıklamada, “En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi” ifadeleri kullanıldı. Suudi Arabistan bayrağının kullanıldığı fesih açıklaması sosyal medyada büyük tepki topladı. “Gurur duyduk!” diyerek oyuncuya sahip çıkan X kullanıcıları, “İşte Türk kadını”, “Sen Atamın izinden dönme” ve “Yanındayız bu onurlu duruşun için” paylaşımlarıyla destek mesajları yağdırdı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.