Türkiye’de bir ilk! İsmail Hacıoğlu özel teknikle nasıl Cem Karaca oldu?

8 Şubat tarihinde vizyona girecek olan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminde başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu yapılan teknikle Cem Karaca’ya oldukça benzetildi. İşte Türkiye’de ilk kez uygulanan o teknik…

Türkiye’de bir ilk! İsmail Hacıoğlu özel teknikle nasıl Cem Karaca oldu?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi için makyaj hazırlığı standart silikonla kalıp alma işlemi yerine, İsmail Hacıoğlu’nun yüzünün çok yüksek çözünürlükte tarayıcı ile 3D taramasıyla başladı.

Tarama dosyası ABD’ye gönderildi ve Hacıoğlu’nun Cem Karaca modellemesi yapılarak, uygulanacak protezlere karar verildi.Türkiye'de bir ilk! İsmail Hacıoğlu özel teknikle nasıl Cem Karaca oldu?

“HATA PAYI YOK”

Makyaj tasarımları ve tarama işlemlerini yapan sanatçı Ahsen Gülkaya Heinly, “3D ile işlem yapmanın en önemli avantajı hep uygulanan silikon kalıbı Amerika’ya kargolamak yerine sadece tarama dosyasını e-mail yolu ile zaman kaybı olmadan göndermemiz. Diğer avantajı da hiç hata payı olmadan, bire bir oyuncunun kalıbının, modellemeyi yapacak kişiye ulaşmış olması” şeklinde konuştu.Türkiye'de bir ilk! İsmail Hacıoğlu özel teknikle nasıl Cem Karaca oldu?

OYUNCU KADROSU

Yüksel Aksu yönetmen koltuğujnda oturduğu, 26 Ocak’ta vizyona girecek filmde; İsmail Hacıoğlu’yla birlikte, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya ve Melisa Döngel rol alıyor.Türkiye'de bir ilk! İsmail Hacıoğlu özel teknikle nasıl Cem Karaca oldu?

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.