HAYTEXTIL’in Başarısı

HAYTEXTIL’in Başarısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

Oğuzhan Oğur, 2023 itibariyle HAYTEXTIL’in başarılı CEO’su olarak tanınan genç bir iş adamıdır. 2005 yılında Gaziantep’te kurulan HAYTEXTIL, bayan giyim ithalat, ihracat, ve imalat alanlarında 50 bin metrekarelik bir fabrika alanında profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Şirketin kurucusu Mehmet Ali Oğur’un 2022’de geçirdiği trafik kazasının ardından vefat etmesi sonrasında, varisi olan Oğuzhan Oğur, babasının mesleğini sürdürmeye karar verdi. 2023 yılında, Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde 11 ihaleyi kazanarak adından söz ettirdi.

Oğuzhan Oğur, 145 personel ile çalışan ve büyük bir tekstil projesinin ihalesini alan genç bir iş lideridir. Başarılarını babasının adını yüceltmek ve azmiyle bilinen bir iş adamı olarak tanınmak olarak belirten Oğuzhan Oğur, maddi ve manevi destekler için Gaziantep Tekstil esnafları ve Gaziantep Ticaret Odası’na teşekkür etmektedir.

Ayrıca, katıldığı fuarlarda ön saflarda yer alarak şirketin tanıtımını başarıyla gerçekleştirmiş ve sektördeki önemli ödülleri kazanmıştır. Yılın En İyi Tekstil Aktörü Ödülü’ne layık görülmesi, tekstilciler ve iplikçiler odası başkanı Sibel Tüzün’e teşekkürlerini sunmuştur. Oğuzhan Oğur’un liderliğindeki HAYTEXTIL, başarılarını azim, çalışma arkadaşlarına duyduğu saygı ve sektöre olan katkılarıyla taçlandırmaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.