Psikolog Emin Kızgın

Psikolog Emin Kızgın
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-

Emin Terapi Merkezi, kurucusu Uzman Klinik Psikolog Mehmet Emin Kızgın,

Klinik Psikolog Mehmet Emin Kızgın 1988 yılında Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (Eğitimde Psikolojik Hizmetler) bölümüne girmiştir. 1995’te ise girdiği Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psikoloji Bölümünden 1999’da mezun olmuştur. Ardından 2008’de yüksek lisansını Klinik Psikoloji alanında Yakın Doğu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 20 seneyi aşkın bir süredir psikolog, psikoterapist, çift ve aile danışmanı olarak çalışmaktadır.

Emin Terapi Merkezi, bireylerin içsel zorlukları aşmalarına, sağlıklı ilişkiler kurmalarına ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmak amacıyla danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Emin Terapi Merkezi bünyesinde yer alan uzmanlar, yalnızca kendi uzmanlık alanlarında yetkin oldukları yöntemlerle, bilimsel temellere ve etik prensiplere dayalı olarak hizmet vermektedirler.

 

Emin Terapi Merkezi, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunmaktadır. Bünyesinde 3 Uzman Klinik Psikolog ve 8 Psikolog çalışmaktadır.

Emin Terapi Merkezi, çeşitli terapi yaklaşımlarında uzmanlaşmış profesyonel bir ekibe sahiptir. Uzmanlar etik ilke ve bilimsel temellere bağlı olarak terapi süreçlerini danışanlarına en faydalı olacak şekilde yürütmektedirler.

Emin Terapi Merkezi, bu zamana kadar binlerce danışanın kendi yaşam örüntülerini keşfettiği ve problemlerine çözüm olanağı bulduğu bir durak olmuştur.

 

 

 

Websitesi: www.eminterapi.com.tr 
Instagram: eminterapimerkezi
Adres: Öveçler Mah. Kabil Cad. Ahmet Bey Apartmanı, No:3/2 Çankaya/Ankara

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.