Ak Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan Projelerini Açıklıyor

Ak Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan Projelerini Açıklıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.03.2024
A+
A-

Kadıköy’de Büyük Buluşma: AK Parti’den Veli Arslan, Projelerini Tanıtıyor!

Kadıköy’ün sevilen semti Uzunçayır’da, 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan proje tanıtım lansmanı için geri sayım başladı.

Cumartesi günü saat 18.30’da, Kadıköy Uzunçayır Metrobüs Durağı’nın hemen yanında düzenlenecek etkinlik, AK Parti’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan’ın liderliğinde gerçekleşecek.

Arslan’ın önderliğindeki tanıtım lansmanı, Kadıköy’ün geleceğine ışık tutacak önemli projeleri içeriyor. Katılımcılara, Kadıköy’ün kucaklayıcı atmosferinde sunulan bu projeler, semtin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan, etkinlikte hemşehrileri ile bir araya gelerek projelerini detaylı bir şekilde paylaşacak ve onların görüşlerini dinleyerek ortak aklın birlikte şekillenmesine olanak tanıyacak.

Lansman, semtin sakinleri için birbirinden önemli konuları içeren bir platform olacak.

Bu muazzam buluşma için tüm Kadıköylüler davetlidir. Cumartesi günü saat 18.30’da Uzunçayır Metrobüs Durağı’nda gerçekleşecek olan etkinliğe, AK Parti’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Veli Arslan, Kadıköylü komşularını, dostlarını ve tüm hemşerilerini bekliyor. Unutmayın, Kadıköy’ün yarını hep birlikte şekillenecek!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.