TV Yapımcısı Spiker ve Mali Müşavir ÖZLEM PEKDURANER

TV Yapımcısı Spiker ve Mali Müşavir ÖZLEM PEKDURANER
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Özlem Pekduraner, 3 Şubat 1979 tarihinde Adana’da doğdu. İşletme Bölümü mezunu olarak, 2008 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatını aldı. Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden 2013 yılında mezun olan Pekduraner, English Home ve Türk Amerikan Derneği’nde İngilizce eğitimi aldı.

Sivil toplum kuruluşlarında aktif bir rol üstlenen Pekduraner, Türkiye Sakatlar Derneği Üyesi, Adana Mali Müşavirler Odası Vergi Komisyonu Üyesi, ve Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Ayrıca, çeşitli eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak Anne Çocuk Vakfı’nda Gönüllü Eğitici olarak çalıştı.

Eğitim alanında da etkin olan Pekduraner, 2011-2019 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında öğretmenlik yaptı. Hukuk ve Ticaret Mahkemelerinde bilirkişilik görevini üstlendi. 2012 yılında “Etkili Konuşma ve Sunuculuk” sertifikası alarak kendini geliştirdi.

Medya sektöründe de deneyim kazanan Pekduraner, 2014-2019 yılları arasında TVA’nın ana haber spikeri olarak görev aldı ve “Senkron” adlı iş dünyası programını hazırlayıp sundu. Ayrıca, radyo programları ve toplumsal bilinci artırmaya yönelik çalışmalar yaptı.

2013 yılında kurduğu Pozitif Yaklaşım İş Hayatını Geliştirme Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını 2013-2018 yılları arasında sürdürdü. Aynı dönemde Altı Sigma Eğitim Yönetim Danışmanlık Reklam ve Organizasyon Limited Şirketi’ni kurdu.

Siyasi partilere yönelik iletişim ve kariyer planlaması konularında seminerler veren Pekduraner, 2020 yılında “HASAT” filminde haber spikeri olarak rol aldı ve 2021 yılında “Yaşam Koçu” sertifikası alarak yaşam koçluğu hizmetleri vermeye başladı. 2021’den itibaren yaşam, siyaset, işletme ve yönetici koçluğu alanlarında hizmet sunmaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.