Altındağ’da Belediye Çalışanlarının Eylemine Yeniden Refah Partisi Adayından Tam Destek

Altındağ’da Belediye Çalışanlarının Eylemine Yeniden Refah Partisi Adayından Tam Destek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.03.2024
Düzenleme: 14.03.2024 18:33
A+
A-

MEHMET ALTINGÖZ Yaptığı açıklamada “Siyasi Malzeme haline Getirmeyin Sorunları çözün” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz, Ramazan ayını kutlayarak, bu ayın paylaşma, adalet, samimiyet ve komşularıyla dayanışma anlamına geldiğini vurguluyor. Ancak, Altındağ’da yaşanan sorunların bu duyguları gölgelediğini belirtiyor. Belediye çalışanlarının hak arayışını önemsediklerini ve sorunlarla yakından ilgilendiklerini ifade ediyor.

Altıngöz, sorunun basit olduğunu belirterek, bir tarafta sorunları görmezden gelen ve seçim döneminde verdiği sözleri unutan ve başka bir seçim bölgesinde çalışan bir yönetici, diğer tarafta ise bu sorunları siyasi malzeme yapmak isteyen, sorunları çözmek yerine toplumsal barışı tehdit eden bir aday olduğunu dile getiriyor. Her iki zihniyetin de toplumsal huzuru bozduğunu ve mağduriyetleri siyasi rant aracı olarak kullandığını savunuyor.

Kamuoyuna yaptığı çağrılarda Altıngöz, Seçim kaynağı haline gelen belediye kaynaklarının emekçilerin mağduriyetlerini gidermek için kullanılması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, mağduriyeti siyasi malzeme yapmak isteyenlere de seslenerek, sorunun çözümüne odaklanmalarını ve toplumsal barışın sağlanmasına katkıda bulunmalarını istiyor.

Son olarak, Yeniden Refah Partisi’nin ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Altındağ’da adil yönetim, paylaşımda adalet ve toplumsal barışı tesis edeceğini söylüyor.

Bu sözlerle, Altıngöz, Altındağ’da yaşanan sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşım sunarak, toplumsal birlik ve huzurun sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.