Muğla’daki yangının çıkış anı kamerada! Gizemli araç detayı

Muğlanın Milas ilçesinde gündüz saatlerinde çıkan orman yangını ile ilgili yeni görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde, yangının çıkış anı anbean bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedilirken, olay anında bir otomobilin bölgeden uzaklaştığı görüldü. Öte yandan alevler kısmen kontrol altına alınırken, ekiplerin yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Muğla’daki yangının çıkış anı kamerada! Gizemli araç detayı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2023
A+
A-

Muğla‘nın Milas ilçesindeki orman yangınına ait görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, alevlerin yükseldiği sırada bir otomobilin bölgeden uzaklaştığı görüldü.

YANGINA MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

Muğla‘nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında orman yangını çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait hava ve kara unsurları sevk edildi. Orman yangınına 6 helikopter, 3 uçak, 15 arazöz, 2 dozer ve çok sayıda orman işçisi ile müdahale edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle yangın 3 saatte kısmen kontrol altına alındı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yangının çıkış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangının çıkış anı anbean bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay anında bir otomobilin bölgeden uzaklaştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Fırat Akay – Güncel Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.