Başarılı oyuncu Cansu Tosun, geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan babası Kenan Tosun ile barışmıştı. Ünlü isim son olarak Bebek'te objektiflere yansıdı.
13.05.2024
Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.
13.05.2024
Beş yıldır Miss Turkey 2015'in dördüncü güzeli seçilen Berfu Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Eser Yenenler, oğulları Kuzey ve Mete ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, hayranlarının fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi.
13.05.2024
Hülya Avşar, Youtube'da yaptığı programda konuk ettiği Murat Boz'dan gelen beğendiğin biri var mı sorusuna Beğendiğim biri var...Serenay'a ayıp olmaz mı? Mert Demir çok hoş çocuk! yanıtı ile dikkatleri üzerine çekti.
13.05.2024
ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü çift, son olarak büyük oğulları RZA'nın doğum gününü kutlamak için ailece çıktıkları yemekte görüntülendi.
13.05.2024
Ya Çok Seversen' dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan, sevenlerini endişelendirdi!
13.05.2024
Oyuncu Ayşegül Çınar 2 yıl önce nikah masasına oturduğu Furkan Çalıkoğlu'yla kendisine psikolojik şiddet uyguladığı ve arkadaş çevresinden uzaklaştırdığı gerekçesiyle boşanmıştı. Çınar, yeni aşkını ilan etti.
13.05.2024
İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması hüzünlü anlara sahne. 6 Şubat 2023 depremini yaşayan ve enkazda hem ailesini hem de bacağını kaybeden yarışmacı Aylin Karakuş, hikayesiyle sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na duygusal anlar yaşattı. İmirzalıoğlu'nun ağlayarak yarışmacıya sarıldığı anlar, stüdyoda büyük bir alkışla karşılandı.
13.05.2024
Zeliha Sunal'ın Anneler Günü nedeniyle düzenlenecek bir etkinliğe katılıp Down Sendromlu çocuklarla buluşacağını açıklamıştı. Bunun üzerine şarkıcıya sosyal medyadan tepki yağmıştı. Sunal, 5 yaşındaki oğlunu terk ettiğine dair gelen yorumlara yanıt verdi.
13.05.2024
Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla Gençoğlu, önceki gün bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen ikili, Evlilik olur mu? sorusu karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
13.05.2024
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Anneler Günü'nde sosyal medya sayfasından annesi Necla Poyraz'ın mezarının fotoğrafını yayınladı. Dört sene önce hayatını kaybeden annesine mektup yazan Diva, paylaşımında kendi vasiyetini de açıkladı.
13.05.2024
Survivor yarışmasıyla tanınan Anıl Tetik, adadan döndükten sonra oyunculuğa başlamıştı. Birçok dizide boy gösteren Tetik, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tanınan isim oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Tetik, kendisine yöneltilen 'Survivor' ile ilgili sorulara da samimi yanıtlar verdi.
13.05.2024
Nazan Öncel, Türkiye turnesine Konya Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Sahnesi’nde başladı.
13.05.2024
2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Önceki gün Etiler'de eşiyle görüntülenen ünlü isim verdiği radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
13.05.2024
Survivor kim elendi? Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu mu? Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
13.05.2024