Kaan Kabay DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri

Kaan Kabay DryVize

Kaan Kabay DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.08.2023
A+
A-

Kaan Kabay DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri

Kaan Kabay. DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri’nin kurucusu ve yöneticisi olarak faaliyet gösteriyorum. İzmir’de iki şubeyle hizmet veren firmamız, İzmir Bayraklı Folkart ve İzmir Alsancak Mimar Sinan’da sizlere en iyi danışmanlık deneyimini sunuyor.

2017 yılına kadar turizm sektöründe birçok farklı alanda çalışmalar gerçekleştirdim. Ancak 2017 yılında kişisel danışmanlık alanına yönelerek, turizm danışmanlık sektöründe eksikliği hissedilen doğru bilgi ve yönlendirmeyi sunma misyonuyla hareket etmeye karar verdim. Bu kararımın temelinde, piyasada yetersiz bilgiye sahip danışmanların deneme-yanılma yöntemiyle insanları yanlış yönlendirdiğini görmem ve bu duruma son verme isteğim yatıyor.

Kendi yaşadığım deneyimler sonucunda, doğru bilgiye duyduğum takıntı ve araştırmalarımın sonucunda elde ettiğim bilgi ve deneyimle, DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri’ni kurdum. Firmamız, Schengen Vizesi başvuruları ve bürokrasi işlemlerinin yanı sıra, kişilerin profesyonel hayat analizini yaparak en uygun başvuru şartlarını belirlemek ve vize başvuru süreçlerini en ince detayına kadar yönetmek konularında hizmet sunmaktadır.

Turizm, ticari ve kültürel amaçlı Schengen bölgesi vize başvuruları ve süreç takibi konularında uzmanlaşmışken, aynı zamanda yurt dışında çalışma vizesi başvuruları ve süreç takibi gibi alanlarda da hizmet sunuyoruz. Dil yeterliliğine dayalı başvuruların online işlemleri ve süreçlerinin tamamlanma aşamalarına yönelik 7/24 telefon destek ekibimizle her zaman yanınızdayız. Mesleki yeterlilik ve planlama doğrultusunda canlı mülakat hazırlığı ve prosedür yürütme işlemleri de firmamızın uzmanlık alanlarından biridir.

DryVize Yurt Dışı Danışmanlık Hizmetleri olarak, doğru bilgi ve deneyimi ihtiyaç sahiplerine en iyi şekilde sunmayı amaçlayarak, danışmanlık alanında önemli bir misyon üstlendiğimize inanıyorum. Müşterilerimizin vize başvuru süreçlerini titizlikle yönetirken, şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerini benimseyen bir danışmanlık firması olarak her zaman yanınızdayız.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.