Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi’nin ortak kullandığı kültür merkezi için “Rezalet” diyen Tamer Karadağlı’ya “Seçim telaşı sarmış, siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Binanın bakım hizmetleri bakanlığa aittir” dedi. Tamer Karadağlı da Böcek’in sözlerini yalanladı.

Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin bakımsız halini görünce “Belediye görmüyor mu? Rezalet” diyerek sitem etti. Karadağlı’ya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek‘ten cevap gecikmedi.

“BİNANIN ONARIM İŞLERİ BAKANLIĞA AİTTİR”

Karadağlı’nın sözlerinin ardından Halk TV’nin yayınına bağlanan Muhittin Böcek ise şu ifadelerle cevap verdi: “Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdürleri Tamer Karadağlı’yı siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Şimdi Sayın Kültür ve Turizm Bakanı’na ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü’ne açık çağrı yapıyorum. Belediye’nin 2006 yılında Bakanlığa tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi Tesislerinde, onarım, bakım ve tamirat sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi.”

Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi
Tamer Karadağlı’nın “Rezalet, utanç kaynağı” diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.