Kadir İnanır’dan güzel haber! Taburcu oldu

24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam’ın usta oyuncusu, taburcu oldu.

Kadir İnanır’dan güzel haber! Taburcu oldu
REKLAM ALANI
A+
A-

Beykoz’da yaşadığı evde 24 Mart Pazar sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti.

74 yaşındaki oyuncu, 27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırılmıştı.

Kadir İnanır'dan güzel haber! Taburcu oldu

“KENDİSİNE ULAŞTIRILAN SELAMLARA GÜLÜMSEDİ”

Kalıcı hasar oluşmadığını gözlemlediklerini söyleyen Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Kadir Bey yaşam destek ünitesinden ayrıldı. Bilinci açık, iletişim kurabiliyor ancak konuşması için erken. Kendisine ulaştırılan selamlara karşı gülümsedi” ifadelerini kullanmıştı.

Kadir İnanır'dan güzel haber! Taburcu oldu

İnanır, 1 Nisan’da ise yoğun bakımdan çıkarılmıştı. Necdet Sağlam, sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde süreceğini söyleyerek şöyle konuşmuştu:

Kadir İnanır’ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonra nöroloji servisinde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Şu ana kadar tedavisi olumlu ilerledi ve bugün itibariyle yoğun bakımdan çıkarmış olduk. Olumsuz bir durum yok, her gün daha iyiye gidiyor.

Kadir İnanır'dan güzel haber! Taburcu oldu

TABURCU OLDU

Durumu iyiye giden İnanır’ın, salı günü akşam saatlerinde taburcu olduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.