YAZAR VE ŞAİR ADAM SİLVER KİMDİR ?

YAZAR VE ŞAİR ADAM SİLVER KİMDİR ?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

Adam Silver, 1969 senesinde Türkiye’nin Aydın ilinde dünyaya geldi. Bir devlet memurunun ilk çocuğu olarak doğan yazar, çocukluk yıllarını Aydın ilinde geçirdi. Anadolu Üniversitesi’nde Sosyal Bilgiler, Yönetim ve Organizasyon, ve Halkla İlişkiler bölümlerinden eğitimler aldı. İçişleri Bakanlığı’nda, Emniyet Teşkilatı’nın çeşitli birimlerinde terörle mücadele konularında çalıştı. Koruma ve Koruma Tedbirleri, risk analizi, ve terör konularında eğitimler aldı ve verdi. Ayrıca Almanya, Belçika gibi Avrupa ülkelerinde emniyet teşkilatı konularında temaslarda bulundu.

İlk kitabını 1995 yılında çıkarmak istedi, ancak mesleki nedenlerden dolayı bu fırsatı yakalayamadı. Ancak yazmaktan vazgeçmeyen yazar, yıllarca yazdıklarını yayınlamaya başladı. Cumhuriyetimize ve Atatürk’e olan vefasından dolayı, yayın hayatını ATADAN 100. YILA ÖZEL adlı eseriyle başlatmak için Cumhuriyetin yüzüncü yılını bekledi. İkinci kitabı olan “AY YILDIZA MEKTUP” adlı eseriyle okurlarla buluştu ve üçüncü kitabını KOCA ÇINAR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ le taçlandırdı.

Evli ve üç çocuk babası olan yazar, şiirin duyguları, düşünceleri, özlemleri, hüzünleri, kederleri ve yaşamın mutluluklarını ve acılarını kısa ve özlü bir şekilde ifade ettiğine inanıyor. Şairlerin ve ozanların sözcüklere özel anlamlar yükleyerek dil içinde özel bir ifade kattığını belirtiyor. Şiir, insanlığın başlangıcından bu yana edebiyatın temel taşlarından biri olmuştur. Duygu, düşünce, özlem, hayal ve hüzünlerin ahenkli bir şekilde aktarıldığı şiir yazmak kolay değildir ve bu sanatı icra etmek için duyguları ifade etme yeteneği ve güzel bir dil gerekir.

Adam Silver, şu anda yeni yayınlamayı düşündüğü kitapların hazırlığını yaparken’ Cumhuriyetin 100. Yıl anısına önümüzdeki günlerde üç kitabı ile okurlarıyla imza gününde buluşacağını belirtiyor. Ayrıca, çocuk romanı ve polisiye romanı gibi farklı türlerde kitaplar üzerinde de çalışıyor. Toplumun sorunlarıyla ilgili kitaplar da planları arasında. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel üç kitap yayınlayan tek yazar ve şair olan Adam Silver, kitaplarında Cumhuriyet sevdasını ve Atatürk gençliğini anlatacağını belirtiyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.