‘Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!’

Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Sertab Erener’in estetikli son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Ünlü isim, gelen yorumlara gönderme yaptığı bir paylaşımda bulundu.

‘Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Sertab Erener, uzun bir aradan sonra yıllar önce yayınlamış olduğu ‘Mecbursun’ şarkısını bir kez daha yorumladı. 60’ıncı yaşına sayılı günler kalan ünlü isim, şarkıya klip çekerek paylaştı. İzleyicilerin dikkatini ise Sertab Erener’in yaptırdığı estetik operasyonlar çekti.

Güçlü sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sertab Erener’e sosyal medyadan; “Ne Sertab kalmış ne Erener”, “Sertab Sayan”, “Seda Sayan’a benzemiş”, “Kendine neden bunu yaptın” gibi yorumlar geldi.

'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'

“YENİ ŞARKILAR SÖYLEMEK LAZIM”

Sertab Erener, önce bu tür yorumlara önce aldırış etmeyerek, yeni şarkılarının yakında yayınlayacağını dile getirmişti:

Çok yeni şarkı birikti, üçer beşer çıkmaya hazır. Haber edeyim dedim. Her dem albümü devam edecek ama şimdi yeni şarkılar söylemek lâzım.

'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'

GELEN YORUMLARA GÖNDERME YAPTI

Ünlü isim, yeni görünümünün gündem olmaya devam etmesi üzerine yapılan yorumlara göndermede bulundu.

'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'

618 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden köpeğiyle birlikte paylaşım yapan şarkıcı, “Yardımcı olayım. Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab” ifadelerini kullandı.

'Tanıyamamış olabilirsiniz, ben Sertab!'

‘EUROVISION’ PAYLAŞIMI

Erener ayrıca “Yarın Eurovision şarkı yarışmasında sahnede neler olacak yazabileceğim. Yarın ayrıca resmi bir açıklama da olacak” diye yazdığı bir başka paylaşım daha yaptı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.