IShowSpeed’e ne oldu? Ronaldo hayranlığıyla bilinen ünlü yayıncı IShowSpeed’in hastalığı nedir?

Cristiano Ronaldo hayranlığıyla tanınan ve buluşmaları sosyal medyada gündem olan ünlü yayıncı IShowSpeed, cluster headache hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından gözü şişmiş ve başı sargılı bir şekilde video paylaşan IShowSpeed, mesajında “Her an ölebilirim.” dedi. Videonun ardından IShowSpeede ne oldu, sağlık durumu nasıl? merak edildi. Speedin hastalığı cluster headache nedir? Cluster headache nedir, neden olur? İşte detaylar…

IShowSpeed’e ne oldu? Ronaldo hayranlığıyla bilinen ünlü yayıncı IShowSpeed’in hastalığı nedir?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

Ünlü yayıncı IShowSpeed, cluster headache nedeniyle gözü şişmiş ve başı sargılı bir şekilde hayranlarına bir video paylaştı. “Küme tipi baş ağrısı denen bir şey var bende. Ölümcül bir baş ağrısı hastalığıymış.” sözlerine yer veren IShowSpeed sevenlerini korkuttu. Videonun ardından IShowSpeed’e ne oldu, sağlık durumu nasıl? merak edildi. Speed’in hastalığı cluster headache nedir? Cluster headache nedir, neden olur? İşte detaylar haberimizde…

ÜNLÜ YAYINCI HASTANEYE KALDIRILDI

Twitch yayınlarıyla bilinen ve milyonlarca izleyicisi olan IShowSpeed, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Ünlü yayıncı cluster headache isimli hastalığı olduğunu belirtti. Hastanelik olan yayıncı paylaştığı videoda; “Küme tipi baş ağrısı denen bir şey var bende. Ölümcül bir baş ağrısı hastalığıymış. Şu anda uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, hiçbir şey yapamıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

ISHOWSPEED’İN SON HALİ

CLUSTER HEADECHE NEDİR?

Cluster Headache (CH) yani Küme Baş Ağrısı, başın bir tarafında, tipik olarak göz veya gözler etrafında tekrarlayan şiddetli baş ağrıları ile karakterize nörolojik bir hastalıktır. Etkilenen tarafta göz sulanması, burun tıkanıklığı veya göz çevresinde şişlik eşlik eder. Bu semptomlar tipik olarak 15 dakika ila 3 saat sürer. Ataklar genellikle haftalarca veya aylarca süren ve bazen bir yıldan fazla süren kümeler halinde meydana gelir.

ISHOWSPEED KİMDİR?

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletinde dünyaya gelen IShowSpeed, 21 Ocak 2005 tarihinde doğmuştur. IShowSpeed’in gerçek adı Darren Watkins’dir. 1.78 boyunda olduğunu söyleyen IShowSpeed, 61 kilodur ve kova burcudur.

RONALDO İLE BULUŞUP HAYALİNE KAVUŞMUŞTU

Cristiano Ronaldo ile stat çıkışında karşılaşan IShowSpeed, sevinçten ne yapacağını bilemedi. Şekilden şekle giren ünlü yayıncıya Portekizli yıldızın, “Sakin ol” dediği duyuldu.

MESSI DÖVMESİNİ SAKLADI

Tanışma sırasında ise Speed’in sağ kolundaki bileklikler dikkat çekti. Ünlü yayıncının bir iddiayı kaybetmesi sonrası bileğine yaptırdığı Lionel Messi dövmesini, bilekliklerle kamufle ettiği görüldü.

Haberler.com / Onur Bayram – Gündem ishowspeed Gündem Magazin Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.