Bebe Rexha’ya konser sırasında telefon fırlatıldı

ABDnin New York kentinde konser veren Arnavut asıllı ABDli müzisyen ve söz yazarı Bleta Bebe Rexha, sahnede bir izleyicinin suratına telefon fırlatması sonucu yaralandı. Olayın ardından harekete geçen polis, 27 yaşındaki bir kişinin saldırıyla bağlantılı olarak suçlandığını açıkladı. Talihsiz olayın ardından sosyal medya hesabından yaralanan yüzünü paylaşan şarkıcı “Ben iyiyim” dedi.

Bebe Rexha’ya konser sırasında telefon fırlatıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-

ABD’nin New York kentinde konser veren Arnavut asıllı ABD’li müzisyen ve söz yazarı Bleta “Bebe” Rexha’nınkonser verdiği sırada yüzüne telefon fırlatıldı. Yüzüne sert bir şekilde telefon fırlatılan müzisyen yaralandı.

KAŞINDAN YARALANDI

Telefonun suratına gelmesi sonrası dizlerinin üzerine çöken sanatçı, sahneden ayrıldı. Olayın ardından harekete geçen polis, 27 yaşındaki bir kişinin saldırıyla bağlantılı olarak suçlandığını açıkladı. Sanatçı daha sonra sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, “İyiyim” yazdı. Rexha’nın saldırı sonucu kaşından yaralandığı görüldü. Instagram’da 10,7 milyon takipçisi bulunan şarkıcının paylaşımına sanatçı dostlarından ve sevenlerinden geçmiş olsun yorumları yağdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin Amerika Birleşik Devletleri Cep Telefonu New York Magazin Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.