İstanbul Başakşehir’de dev fabrikadaki yangın 24 saattir devam ediyor

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin çalışmaları 24 saattir devam ediyor. Eski Turgut Özal Caddesindeki 6 katlı fabrikanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına müdahale dünden bu yana sürüyor.

İstanbul Başakşehir’de dev fabrikadaki yangın 24 saattir devam ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.06.2023
A+
A-

İstanbul Başakşehir’de bulunan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 6 katlı fabrikada dün henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Eski Turgut Özal Caddesi’ndeki fabrika yangınına müdahale dünden bu yana sürüyor.

ÇALIŞMALARA TOMA ARAÇLARI DA KATILIYOR

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına çok sayıda toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) ile de destek verildi. Çeşitli ilçe belediyelerine ait su tankerleriyle de su takviyesi yapıldı.

BİNADA ÇÖKMELER MEYDANA GELDİ

Gıda, plastik, tekstil gibi farklı ürün ve ham maddelerin bulunduğu binanın son iki katında çökmeler meydana gelirken, binanın dördüncü, beşinci ve altıncı katlarındaki bazı bölümlerde devam eden küçük çaplı yangınlara müdahale ediliyor. Polis, fabrikanın bulunduğu caddede geniş güvenlik önlemlerini sürdürürken, araçların bu caddeye girmesine izin vermiyor.

Kaynak: / Fatih Çağlar Demirbaş – Güncel Organize Sanayi Bölgesi Başakşehir İkitelli İtfaiye 3. Sayfa Güncel Haberler

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.