ŞARKICI DORUK BARLAS KİMDİR.

ŞARKICI DORUK BARLAS

ŞARKICI DORUK BARLAS KİMDİR.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-

DORUK BARLAS 

Merhaba! Ben Doruk Barlas. Malatya’da doğdum ve büyüdüm. Küçük yaşlarımdan insan ilişkilerine olan ilgim beni ilk olarak kuaförlük alanına yönlendirdi. Mesleğe adım attığım zamanlarımı hatırlıyorum, ilk olarak bir kuaför salonunda çıraklık yapmaya başladım. Orada temel becerileri öğrendim ve tutkumun kuaförlükte olduğunu anladım. Sonrasında eğitimimi geliştirmek için farklı kurslara katıldım ve kendimi sürekli olarak yenilemeye çalıştım.
Müzik hayatı:
Müzik hayatına atılmayı düşünmem aslında çok genç yaşlarımda başladı.Lakin müzik hayatına birdenbire atıldım.Akrep burcu olduğumdan müziğe ilgi duyduğumu düşünmekteyim. Akrep burcu olan insanlar genellikle yoğun duygusal ve tutkulu kişiliklere sahiptir. Müziği sevmek, duygusal bir bağ kurmak ve duygularını ifade etmek için güçlü bir yöntem olabilir. Akrepler, müziğin derinliklerine inmekten ve şarkıların içindeki duygusal katmanları keşfetmekten hoşlanabilirler.
Şarkı söylemek benim için bir tutku haline geldi. Müziğin insanlara duygusal bir bağlantı kurma gücüne olan inancım beni müzik kariyeri hedeflemeye teşvik etti. Şarkılarımı insanlarla paylaşmak ve onların hayatlarına bir şekilde dokunmak istedim. Böylece, müzik hayatına atılmak için karar verdim ve bu tutkuyu takip etmeye başladım.
Şarkı yazma süreci:

Şarkı yazma süreci benim için oldukça organik bir şekilde gelişiyor. Genellikle günlük hayattan ilham alıyorum, kendime veya çevremde gördüğüm olaylara odaklanıyorum. Özellikle duygusal deneyimlerim, ilişkiler ve hayatın karmaşıklığı beni yazmaya teşvik ediyor.
Müziğimi dinleyen ve destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sayesinde ben bu yolda ilerleyebiliyorum. Kendinizi ifade etmekten korkmayın ve her zaman hayallerinizin peşinden gidin. Sizlerle müziğimi paylaşmaktan dolayı minnettarım ve ilerleyen günlerde daha fazla müzikle karşınızda olacağım! 

Söz ve müziği Doruk Barlas’a ait  “Fiyasko” isimli ilk single çalışması ve Söz ve müziği yine kendisine ait olan ‘’Ben Bu Şarkıyım’’ adlı single’ı Khalkedon Müzik etiketi ile müzik severlerine sunuldu.
Tekrardan söz ve müziği Doruk Barlas’a ait olan ve yakında çıkacak olan ‘’Aşk’’ adlı single’ı sakın kaçırmayın!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.