İmamoğlu’ndan Soylu’nun sözlerine tepki: Utanmaz adam, iftiracı, yalancı

Erzurum’da saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu

İmamoğlu’ndan Soylu’nun sözlerine tepki: Utanmaz adam, iftiracı, yalancı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.05.2023
A+
A-

 

İmamoğlu’ndan Soylu’nun sözlerine tepki: Utanmaz adam, iftiracı, yalancı

İstanbullular, Erzurum’da saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti. İmamoğlu kendisini karşılayan kalabalığa seslendi, sert sözlerle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yüklendi. İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İmamoğlu, Soylu için “Utanmaz adam, iftiracı, yalancı. Ahlakını yitirmiş bir adam” ifadesini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam Erzurum’daki mitinginde bir grubun taşlı saldırısına uğramasının ardından saat 22.00 sıralarında İstanbul’a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendisini karşılamaya gelen İstanbullulara seslenen İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

“Sevgili İstanbullular, hepinize çok teşekkür ediyorum. Sadece Ekrem’e değil, milletimin tek bir ferdine uzanan her el kırılsın. Biraz dertleşelim. Bu saatte buraya geldiniz, beni beklediniz. Allah hepinizden razı olsun. Öncelikle Erzurum’da o güzel meydanda toplanarak bizimle hasbihal edecek olan, duygularımızı paylaşmak için oraya gelen inanın yeni doğmuş bebekten, çocuktan, kızlarımızdan, oğullarımızdan, annelerden, teyzelerden, amcalardan, kardeşlerimden helallik istiyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Onlar, oraya geldiler. Onlar, Erzurumlu hemşerilerimin bir temsilcileriydi. Dertleşecektik ama ne yazık ki taşların, o koca taşların yaraladığı o insanlara Allah şifa versin. Üzüntülüyüz. Ben, o çocukların, hanımefendilerin, gençlerin her birisinin sağlığıyla tek tek an ve an ilgileneceğim. En kısa zamanda da onlarla bir araya gelip kucaklaşacağım.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.