Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: ‘Kavga ediyoruz’ mu diyecekler?

Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D’nin unutulmaz dizisi ‘Camdaki Kız’ın oyuncuları, önceki gece Kadıköy’de bir mekanda rol arkadaşları Tuğrul Tülek’in doğum gününde bir araya geldi. birbirimizi çok seviyoruz diyen Arıkan, oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara dair çarpıcı sözler sarf etti.

Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: ‘Kavga ediyoruz’ mu diyecekler?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2023
A+
A-

Camdaki Kız oyuncuları Selma Ergeç, Burcu Biricik, Hivda Zizan Alp ve Enis Arıkan, eski rol arkadaşları Tuğrul Tülek’in doğum gününde buluştu.

Ünlü oyuncular , “Biz çok özleştik. Yazın da ayrı kaldık. Burada Tuğrul da sahne alacak, onu dinleyeceğiz. Aynı zamanda birkaç gün önce de doğum günüydü, onu da kutlayacağız. Tuğrul’un sahnesi çok iyi ve izlenmesi gerekiyor” açıklamasını yaptılar.Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler?

“YÜZDE 90’U KÖTÜ”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Enis Arıkan, “Biz şahane bir ekiptik. Yine yan yanayız. Genelde hep ‘iyiyiz’ derler ama hiç öyle olmaz. Biz nadir olanlardanız. Gerçekten birbirimizi çok seviyoruz. Yüzde 90’ı kötü. Kimse söylemez ‘kötüyüz’ diye. ‘Kavga ediyoruz’ mu diyecekler size?” ifadelerini kullandı.Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler?

“İREM BANA ANLATIYOR”

Yakın arkadaşı İrem Derici’nin geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Atakan Işıktutan’dan ayrılması hakkında da konuşan Arıkan, “Eskisi kadar yakın değil misiniz İrem Hanım’la? Sizinle paylaşmadı mı sebebini?” sorusuna, “Haftaya İrem’in konseri var. En önde olacağım gel gör beni orada. İspatlayacağım size aramız çok iyi. Ben İrem’e soruyorum bana anlatıyor ama ben bunları size anlatamam tabii ki” cevabını verdi.

“NEREYE GİTTİĞİMİZİ SÖYLEMEM”

Yaz aylarında Londra tatiline giden Selma Ergeç, “Ailemle güzel geçirdik. Tatlı tatlı gezdik. Nereye gittiğimizi söylemek istemiyorum çünkü tekrar gidebileyim diye” diyerek güldü.Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler?

“MELİS ÇOK GÜZEL OYNAR”

Cem Karaca’nın hayatının belgesel olması ve birçok isme teklif gitmesi çok konuşulmuştu. Filmde Emel Sayın’ı canlandıracak olan kişi için Burcu Biricik’e de teklif gittiği iddia edilirken, daha sonra rol Melisa Döngel’e verilmişti. Güzel oyuncu, konuyla ilgili olarak, “Çok teşekkür ediyorum. Melisa çok güzel oynar. Bana gelmedi böyle bir teklif. Emel Sayın’la de tanışacağım bu arada ama deneyiminden faydalanmak adına” dedi.Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.