Engin Polat’ın merkezine düzenlenen silahlı saldırı kamerada

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat’ın Ataşehir’de merkezlerine birer gün arayla silahlı saldırı düzenlendi. Engin Polat’a ait işyerine yapılan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde kasklı bir kişinin iş yerinin girişinde bulunan çalışana doğru ateş ettiği görüldü.

Engin Polat’ın merkezine düzenlenen silahlı saldırı kamerada
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.10.2023
A+
A-

Ataşehir’de Engin Polat’a ait işyerine önceki akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken saldırganın iş yerinin girişinde bulunan çalışana doğru ateş ettiği görülüyor.

İŞ YERİNİN İÇİNE DOĞRU SIKTI

Çarşamba akşamı saat 19.00 sıralarında Küçükbakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi üzerinde Engin Polat’a ait iş yerine henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saat 18.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Kuaförün camlarına çok sayıda kurşun isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken işletmede maddi hasar oluştu. Silahlı saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yerinin önünde duran kasklı bir kişinin, iş yeri çalışanının olduğu yöne doğru silahla defalarca ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca, saldırı anında kaldırımda yürüyen bir vatandaşın panik halinde koştuğu ve saldırganın kaçtığı anlarda da yer alıyor.

Engin Polat'ın merkezine düzenlenen silahlı saldırı kamerada
Dilan Polat’ın güzellik merkezinin ardından Engin Polat’a ait mekana da silahlı saldırı düzenlendi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.