Metin Akpınar’ın kızı canlı yayında gözyaşları içinde annesine seslendi: Korkma, çık ve gerçekleri anlat

Metin Akpınar’ın 36 yıl sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, katıldığı canlı yayında yıllardır yaşadıklarını bir bir anlattı. Akpınar’ın bahsettiği gibi tek gecelik bir ilişki olmadığını söyleyen Nebioğlu, annesinin korkutulduğu için konuşamadığını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Metin Akpınar’ın kızı canlı yayında gözyaşları içinde annesine seslendi: Korkma, çık ve gerçekleri anlat
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2023
A+
A-

Usta oyuncu Metin Akpınar‘ın tek gecelik ilişkiden olduğu iddia edilen ikiz kızları ortaya çıktı. Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına konuk olan Duygu Nebioğlu yıllar içinde yaşadıklarını anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Nebioğlu, canlı yayında annesine seslenerek “Korkma, çık konuş artık” dedi.

“ANNEM KORKUTULMUŞ”

Annesinin korkutulduğu için konuşamadığını söyleyen Nebioğlu, “Biyolojik annem çok zorluklar çekmiş bir insan. Konuştuğumuzda bana ‘Size hamileyken yiyecek bir şey bulamıyordum. Komşularım getirirdi’ dedi. 4 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş… Metin Akpınar, Suphiye Ormancı’nın hamile olduğunu kesinlikle biliyordu. O döneme tanıklık eden gazeteci var. Bize şahitlik de yapacak. Annem Metin Akpınar ile konuşmaya gittiğinde öyle bir korkutulmuş ki bugün bile konuşmaya korkuyor” dedi. Canlı yayında gözyaşları içinde annesine seslenen Nebioğlu, “Her şeyi boşver, unut. Ne yaşadıysan ben her zaman senin arkandayım. Seni hiçbir zaman suçlamadım. Her zamanda seni korumaya devam edeceğim. Bir şekilde bunları artık kabullen ve çık. Çık ve gerçekleri anlat. Benim kimseye bir kinim, öfkem yok” ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın kızı canlı yayında gözyaşları içinde annesine seslendi: Korkma, çık ve gerçekleri anlat
Evlilik dışı ilişkisinden iki kızı olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar sessizliğini bozdu: Çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.