Baba acısıyla kahrolan Özge Özpirinçci’nin veda sözleri yürek sızlattı: Hastalığın semptonları gizledi

Özge Özpirinçci’nin perşembe günü hayatını kaybeden babası, cumartesi günü gözyaşları içinde toprağa verildi. Acı haberi kızıyla oyun oynadığı esnada aldığından bahseden oyuncu, babasının uzun yıllardır ALS hastalığıyla mücadele ettiğini ve ilk zamanlar semptonları gizlediğini söyledi.

Baba acısıyla kahrolan Özge Özpirinçci’nin veda sözleri yürek sızlattı: Hastalığın semptonları gizledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2023
A+
A-

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci’nin uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci geçen Perşembe günü hayatını kaybetti. 69 yaşında vefat eden Özpirinçci için cumartesi günü son yolculuğuna uğurlandı. Babasının vefatıyla kahrolan oyuncu, acı haberi kızıyla oyun oynadığı esnada aldı.

“BABAM SEMPTOMLARINI UZUN SÜRE KAMUFLE ETTİ”

3,6 milyon takipçisi bulunduğu Instagram hesabından babasıyla fotoğraflarını paylaşan veda mesajı yayınlayan oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “2022 yazında başladı ilk semptomları. Uzun süre kamufle etti, başka rahatsızlıklarla karıştırdı. Hatta emin olup fıtık ameliyatı bile oldu. Oysa bana bahsettiği her semptom tek bir şeyi işaret ediyordu. 2016 yılında Acı Tatlı Ekşi filminde oynadığım Duygu karakteri için ön hazırlık çalışmaları yaparken tanıştığım farklı seviyelerdeki ALS hastası olan insanlar ve senaryoda yer alan, sayfalarca konuştuğum ve hastalığın nasıl başladığını ve ilerleyeceğini anlattığım sahne aklıma geldi. Teşhis koymak için yapılan tetkikler ve tahliller yaşadığı şehir olan Bodrum’da yeterli olmayınca İstanbul’a gitmesi gerektiği söylendi.

Baba acısıyla kahrolan Özge Özpirinçci'nin veda sözleri yürek sızlattı: Hastalığın semptonları gizledi
Özge Özpirinçci’nin babası Kadri Emrah Özpirinçci son yolculuğuna uğurlandı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.