Şirketlerine baskın yapılan Dilan Polat ve Engin Polat’ın cep telefonlarına el konulacak

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a ait 15 şirkette arama yapılıyor. Arama kapsamında Polat çiftinin cep telefonları dahil dijital materyallere el konulacak.

Şirketlerine baskın yapılan Dilan Polat ve Engin Polat’ın cep telefonlarına el konulacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren Dilan Polat‘ın sosyal medyadaki açıklamaları sonrası ortaya atılan iddiaların ardından MASAK çiftin tüm mal varlığıyla ilgili rapor hazırladı. Raporun ardından çiftin tüm mal varlıklarına el konularak çift hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirildi. Çifte ait 15 şirkete bu sabah saatlerinde baskın yapıldı. Armada çiftin telefonları dahil tüm dijital materyallere el konulacak.

4 SUÇTAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konuyla ilgili soruşturma devam ederken bu sabah vergi müfettişlerinin talebi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarıldı. Söz konusu kararın resmi belgede sahtecilik, suç islemek amacıyla örgüt kurmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama ve vergi usul kanununu uygulamama suçlarından alındığı ortaya çıktı. Öte yandan arama kararının Polat çiftinin dijital materyallerini de kapsadığı dolayısıyla çiftin telefonlarına da el konulacağı öğrenildi.

Şirketlerine baskın yapılan Dilan Polat ve Engin Polat'ın cep telefonlarına el konulacak
Son Dakika: Dilan Polat ve Engin Polat’a ait 15 şirkette arama yapılıyor

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.