Acun Ilıcalı’nın Survivor pişmanlığı! ‘Kansız adam sevmem’

‘Survivor’ yeni sezonda ‘All Star’ formatında yayınlanacak. Yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor’a keşke almasaydım dediğin kimse var mı? sorusu üzerine çarpıcı bir itirafta bulundu. ‘Nankör’ ve ‘kansız’ gibi sert ifadeler kullanan Ilıcalı, isim vermemeyi tercih etti ama verdiği bilgilerle bahsettiği kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı’nın Survivor pişmanlığı! ‘Kansız adam sevmem’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

Survivor All Star 2024 yarışmacılarını sosyal medya hesabından açıklamaya devam eden Acun Ilıcalı, son olarak oyuncu Furkan Kızılay’ın kadroda yer alacağını duyurdu. Ünlü televizyoncu, katıldığı programda, yapımcısı olduğu çok izleenn yarışmaya dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK”

Youtube programında Nur Tuğba Namlı’ya konuşan Ilıcalı, “Pişman olduğun, ‘Survivor’a keşke almasaydım’ dediğin kimse var mı?” sorusunu yanıtladı.

Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar, ‘Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım, ‘Kardeşim meraktan soruyorum; sen nasıl ünlü oldun?’ dedim. ‘Survivor’dan oldum ama çıktıktan sonra bölümleri seyrettim. Bana yanlış olmuş’ dedi. ‘Çıktıktan sonra sen bizim kanalda program da yaptın’ dedim. ‘Aa evet’ dedi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

“KANSIZ ADAM SEVMEM”

54 yaşındaki yapımcı, “Nankör insan sevmem, kansız adam sevmem. Dokunduğum insanların birçoğu hakkımda güzel şeyler söyküyor. Hayatımda kimseden teşekkür istemedim. İnsanlar bana bakışıyla bunu ifade ediyor zaten. Nankörlüğü affetmem. Hayatta en affetmeyeceğim şey kibir ve nankörlük, bu ikisi olmayacak. Sonuçta bunlar genç insanlar, bazen hepimiz hata yapıyoruz. ‘İnşallah hatasını anlar, pişman olur’ diye düşünüyorum. Kin tutan biri değilim” ifadelerini kulandı.Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

İŞTE O KİŞİ…

Acun Ilıcalı’nın isim vermediği kişinin, 2016 sezonunda gönüllüler takımında yer alan ve TV8’de ‘Para Bende’ adında programın sunucularından Serkay Tütüncü olduğu ortaya çıktı.Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

“İHTİMALİ BİLE YOK!”

‘Avatar’ lakaplı Çağan Atakan Arslan’a karşı finalde kaybeden Serkay, yarışma sonrası basın mensuplarının kendisine Survivor’la ilgili soru yöneltmesini istememişti.Acun Ilıcalı'nın Survivor pişmanlığı! 'Kansız adam sevmem'

Başarılı performans sergilediği Survivor’ın ardından oyunculuk kariyerine adım atan Tütüncü; ‘Afili Aşk’, ‘Bay Yanlış’ ve ‘Masumiyet’ gibi dizilerde kamera karşısına geçmişti. Survivor Serkay, “yarışmaya gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim. Yeniden katılmamın ihtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim” açıklamasıyla şaşırtmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.