Neshe’nin “Downtown” Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

Neshe’nin “Downtown” Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

Neshe’nin “Downtown” Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları
REKLAM ALANI
A+
A-

Neshe’nin “Downtown” Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce sözleriyle öne çıkan yeni şarkısı “Downtown” ile müzik dünyasında büyük ilgi görüyor. Prodüksiyonu ünlü prodüktör Neneto tarafından yapılan bu şarkı, Neshe’nin uluslararası alanda yükselmesini sağlıyor.

Neshe’nin “Downtown” Hiti Müzik Listelerinde Üst Sıralara Tırmanıyor!

Neshe’nin yeni şarkısı “Downtown”, İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dinleyicilerin favorisi oluyor. Latin müziğin önde gelen prodüktörlerinden Neneto tarafından yapılan şarkının bestesi, Rumen besteci Anuelli ile birlikte oluşturuldu.

Neshe, “Downtown” ile Global Müzik Sahnesine Geri Dönüyor!

Türk pop şarkıcısı Neshe, İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dikkat çeken yeni şarkısı “Downtown” ile uluslararası müzik sahnesine etkileyici bir dönüş yapıyor. Şarkının prodüktörü Neneto ve bestecisi Anuelli, bu projede Neshe’ye destek veriyor.

Neshe'nin "Downtown" Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

Neshe’nin “Downtown” ile Müzik Dünyasında Büyük Yankı Uyandırıyor!

Neshe, İspanyolca ve İngilizce sözlerden oluşan yeni şarkısı “Downtown” ile müzikseverlerin beğenisini kazanıyor. Ünlü prodüktör Neneto’nun imzasını taşıyan bu şarkı, Neshe’nin uluslararası alanda kazandığı başarılara bir yenisini ekliyor.

Neshe’nin Yeni Şarkısı “Downtown” Müzikseverlerle Buluşuyor!

Türk müzik dünyasının parlayan yıldızı Neshe, İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dikkat çeken yeni şarkısı “Downtown” ile geri döndü. Şarkının prodüksiyonu Latin müziğin önde gelen isimlerinden Neneto tarafından yapıldı.

Neshe, “Downtown” ile Uluslararası Müzik Arenasında Yükseliyor!

Neshe, yeni şarkısı “Downtown” ile uluslararası müzik arenasında adını duyuruyor. İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dinleyicilere hitap eden bu şarkının prodüksiyonu, ünlü prodüktör Neneto tarafından gerçekleştirildi.

Neshe'nin "Downtown" Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

“Downtown” ile Neshe, Dünya Genelinde Beğeni Topluyor!

Neshe’nin yeni şarkısı “Downtown”, İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dünya genelinde büyük ilgi görüyor. Şarkının prodüktörü Neneto ve bestecisi Anuelli, Neshe’ye bu projede destek veriyor.

Neshe’nin Biyografisi ve Uluslararası Başarıları

İsim: Neshe (Nese Ceren Aktay) Köken: İstanbul, Türkiye Tür: Latin Pop, Reggaeton, Etnik

Neshe, Latin pop ve etnik müzik tarzlarını özgün bir şekilde harmanlayan Türkiye doğumlu bir pop şarkıcısı ve performans sanatçısıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Neshe, Barselona’daki Institut del Teatre’de Erasmus yaptığı dönemde sahne hayatına başlamıştır. Amerika’da Footloose, Avrupa’da Chicago, Nine ve Notre Dame de Paris, Grease müzikallerinde rol almıştır. Türkiye’de sanat hayatına İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyuncu ve Enbe Orkestrası’nda solist olarak devam etmiştir.

Neshe'nin "Downtown" Müzik Videosu: Enerji Dolu Dans Performansları

Uluslararası Başarılar

İlk single’ı “Hijo De La Noche”, Anuelli ile yaptığı işbirliğiyle uluslararası alanda büyük beğeni toplamıştır. İspanyolca ve İngilizce sözlerin canlı karışımı ve İrem Haykır yönetmenliğinde Mardin’de çekilen dikkat çekici müzik videosu, YouTube’da bir milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmıştır. Bu parça, Latin Amerika ve Balkanlar’da büyük yankı uyandırmış ve Kolombiya’nın Canal RCN ile RCN Radio gibi büyük medya kanallarında yer bulmuştur. Neshe, bu başarının yanı sıra Türkiye ve uluslararası alanda birçok ödül kazanarak yükselen bir yıldız olarak konumunu sağlamlaştırmıştır. İkinci single’ı ve ilk Türkçe şarkısı “BİNGO” ise çıktığı ilk haftadan itibaren RTV Takip verilerine göre Ulusal Radyo Top 50 listesine girmeyi başarmıştır. Neshe, şu anda Barselona, İspanya’da sanat hayatına devam etmektedir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.