Altun Yapı Buca İzmir’de Yeni Projeler

Altun Yapı Buca İzmir’de Yeni Projeler

Altun Yapı Buca İzmir’de Yeni Projeler
REKLAM ALANI
A+
A-

Altun Yapı Buca İzmir’de Yeni Projeler

Altun Yapı, inşaat sektöründeki uzun tecrübesiyle İzmir’in Buca ilçesinde etkileyici bir projeyi hayata geçirdi. Altun Yaşam Kompleksi, 3 kat kapalı otopark, 442 bağımsız birim ve 81 mağazadan oluşan kapsamlı bir proje olarak dikkat çekiyor. Projenin şu ana kadar yarısı tamamlandı.

Serkan Altun’dan Proje Detayları

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’da geliştirdikleri Altun Yaşam Kompleksi’ne büyük bir ilgi olduğunu ifade etti. 2023 Eylül’de başlatılan projenin yarısının tamamlandığını belirten Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos Organize Sanayi Bölgesi ve yapım aşamasındaki metro hattının yanındadır. Buca Tınaztepe’deki projemiz, otobana giriş ve çıkış noktalarının tam ortasında yer alıyor,” şeklinde konuştu.

Altun Yapı Buca İzmir’de Yeni Projeler

Buca’nın yoğun nüfusuna rağmen ticari alan eksikliği yaşadığını belirten Altun, “Projemizdeki 81 mağazalı alışveriş merkezi bizi oldukça memnun ediyor. Uluslararası markaları Buca’ya getirip Bucalılar’a kaliteli hizmet sunma fırsatını yakalayacağız. AVM bölümümüz, hem yatırımcıların hem de markaların ilgisini çekiyor. Projemiz tamamlandığında, 81 mağaza, ortak alanlar, konser alanları ve stant alanları ile hizmet verecek,” dedi.

Son Teknoloji ve Akıllı Sistemler

Serkan Altun, projede kullanılan son teknoloji ve akıllı sistemlerle ilgili şu bilgileri verdi: “Projemiz, en yeni teknolojilerle donatılmış olup, yapım ve teknik şartnameleri titizlikle hazırlandı. Tamamlandığında Buca’ya önemli bir değer katacak. İlçede Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi gibi eğitim kurumları bulunması nedeniyle öğrenci nüfusu oldukça yüksek. Öğrenciler için konaklama ve sosyal alan eksikliği bulunuyor. Projemiz, öğrencilere rahat yaşam alanları ve sosyal imkanlar sunarken, aileler için de cazip bir merkez olacak.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.