‘Dilek Taşı’nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Kanal D dizisi ‘Dilek Taşı’, dün akşam 8’inci bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte ‘Dilek Taşı’nın son bölümünde yaşananlar…

‘Dilek Taşı’nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Dilek Taşı’, yeni bölümü ile ekranlara geldi.

MUSTAFA YAKAYI ELE VERDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

1 Kasım Çarşamba günü yayınlanan Dilek Taşı dizisinin yedinci bölümünde; Mustafa ve Figen buluştuğunda birden etraflarını askerler sarar. Artık kaçmaktan başka çareleri kalmaz. Hürriyetine kavuşmak için arkadaşının kendisine teklif ettiği parayı alan Mustafa, kendisine yeni bir yol çizer.

‘DİLEK TAŞI’ SON BÖLÜM

MACİDE HAREKETE GEÇTİ

O sırada Macide, torununun hayatını kurtarmak için harekete geçer. Harun’un yokluğundan faydalanan Macide, apar topar Sinan ve Cemre’yi alarak evden ayrılır. Amacı böbrek nakli operasyonunun bir an önce yapılmasıdır.

'Dilek Taşı'nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?

Figen, yeni kimliğini alarak özgürlüğünün müjdesini vermeye gelen Mustafa’ya Macide’nin böbrek nakli planını söyler. Mustafa adeta çılgına döner ve Harun’a saldırır. Ardından kızını kurtarmaya gider. Mustafa, Cemre’yi beklemediği anda karşısında görünce mutluluktan havaya uçar ancak bu mutluluk polis baskını ile yarım kalır.

MACİDE, AMELİYAT MASASINI HAZIRLATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUSTAFA’YA İŞ BİRLİĞİ TEKLİFİ!

Sahte kimlikten dolayı sorguya alınan Mustafa, Harun’un ülkenin en büyük silah kaçakçılarından biri odluğunu öğrenir. Polisler Mustafa’dan özgürlüğü karşılığında kendileri ile iş birliği yapmalarını ister.

'Dilek Taşı'nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?

Kızı ile yurtdışına kaçmanın planlarını yapan Mustafa, yolculuk öncesi kızını almak için son kez Rona Köşkü’ne gider. Figen’i arkada bıraktığı için üzülen Mustafa, gözyaşlarıyla ayrılır. Cemre ile birlikte kendilerini kaçıracak tekneye ulaşmaya çalışan Mustafa, etrafını saran polisleri görünce bir kez daha yıkılır. Bunun üzerine Mustafa, kendisine teklif edilen gizli görevi kabul eder.

“İÇERİDEKİ ADAMIMIZ OL” / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“BİR DAHA BAŞKASININ ÇOCUĞUNA BAKAMAM”

Günlerdir Macide’nin kendisine ima ettiği şeyi düşünen Figen, kendisinden saklanan sırrın peşine düşer. Annesinin “Cemre’yi de bakalım diye başımıza bırakmasınlar, bu saatten sonra bir daha başkasının çocuğuna bakamam!” dediğini duyan Figen’in kafası iyice karışır.

'Dilek Taşı'nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?

Dizinin final sahnesinde; Babası Ömer’i sıkıştıran Figen, kendisinden saklanan gerçeğin ne olduğunu sorar. Aldığı yanıtları yeterli bulmayınca; Macide’nin büyük bir titizlikle sakladığı evrağı almak için çalışma odasına gider. Gizli görevi kabul eden ve köşke dönüş hazırlığı yapan Mustafa ise Figen’in aslında Rona ailesinin kızı olduğunu öğrenmiştir.

FİGEN GEÇMİŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

‘Dilek Taşı’, her çarşamba yeni bölümleriyle saat 20.00’de Kanal D’de…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.