Üç Kız Kardeş’te Rüçhan öldü mü?

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her Salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 61. bölümünde Türkan ile aralarında geçen çekişme sonucunda Rüçhan’ın düşerek başını vurduğu görüldü. İşte son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeş’te Rüçhan öldü mü?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.11.2023
A+
A-

Üç Kız Kardeş dizisinin 61. bölümü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. 7 Kasım Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 61. bölümünde Türkan, Rüçhan’ın ölümüne sebep olmakla kendisini suçlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ – SON BÖLÜM

TÜRKAN YENİLDİ

Türkan, kızının velayetiyle sarsılmış ve bu davanın peşine düşerken öfkesine yenilerek her şeyini kaybetmekle yüz yüze gelmiştir. Türkan kızının mı? Aşkının mı? yoksa özgürlüğünün mü peşine düşecektir? Somer ve Türkan arasında büyük savaş Türkan’ın yenilgisiyle sonlanır.Üç Kız Kardeş'te Rüçhan öldü mü?

TÜRKAN BÜYÜK SAVAŞI KAYBETTİ – İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönüş hastalığıyla mücadele verirken, sevinçli haberi alır. Sadık başta olmak üzere tüm Kalender Ailesi, Dönüş’ten gelen haberle sevinir.

‘GİTME TÜRKAN’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HESAPLAŞMA FACİAYLA SONLANDI

Rüçhan, eski kötü günleri Türkan’a tekrar hatırlatıp, Türkan’ın sinirlerini bozar. Türkan ve Rüçhan için büyük hesaplaşma zamanıdır. Ancak bu hesaplaşma hiç beklenmeyen bir faciayla sonlanır.Üç Kız Kardeş'te Rüçhan öldü mü?

TÜRKAN BAYGINLIK GEÇİRİYOR – İZLEMEK İÇİN TIKLA 

RÜÇHAN ÖLÜRSE TÜRKAN NE YAPACAK?

Serdar’ın Dönüş’ten sakladığı sır artık gün yüzüne çıkmıştır. Dönüş’ü şoke eden gerçek, Cevriye’nin yüzünden ortaya çıkar.
Rüçhan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Somer, annesinin başına gelenlerden sonra çok sinirlidir ama yaşananlarla Türkan’ın ilgisi olduğunu bilmez. Kartal ise Türkan’ı Rüçhan konusunda uyarır. Rüçhan’ın ölmesi de yaşaması da Türkan için çıkışı olmayan bir durumdur. Peki, Rüçhan ölürse Türkan ne yapacak? Türkan, Defne’yi alıp gidecek mi? Üç Kız Kardeş'te Rüçhan öldü mü?

TÜRKAN, RÜÇHAN’I ÖLDÜRDÜ MÜ?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00’da Kanal D’de!

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.