Hülya Selağzı Turpak Ticaret Derneği

Hülya Selağzı Turpak Ticaret Derneği
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-

Eylül ayının başlarında, tamamen spontane bir fikirle hareket eden Hülya Selağzı, Türkiye ile Pakistan arasında büyük bir başarı hikayesinin temellerini atmış durumda. Pakistan Ticaret Odası’nın İstanbul ziyareti sırasında gelişen bu yolculuk, Hülya Selağzı’nın misafirperverliğiyle başladı ve kısa süre içinde Pakistan’a davet edilmesiyle yeni bir döneme girdi.

Eylül’ün ilk haftasında İstanbul’dan üç iş insanıyla birlikte Pakistan’ı ziyaret eden Selağzı, Lahore Havalimanı’ndan Gücra’ya sadece iki saatlik bir mesafede on yıl boyunca devam eden büyük bir çalışma sürecine adım attı. Bu süre zarfında Pakistan’da saha çalışmaları düzenlemek, fabrikaları ziyaret etmek ve iş fırsatlarını Türkiye için keşfetmek amacıyla çaba gösterdi.

Hülya Selağzı’nın bu kararlılığı, hem kendi ülkesine hem de kendisine büyük katkılar sağlama amacı taşıdığını gösterdi. Pakistan Ticaret Odası Başkanı Sikender Bey ve ekibi, Selağzı’nın çabalarını büyük bir olumlu karşılama ile karşıladılar.

Başlangıçta vakıf kurma niyetiyle yola çıkan Hülya Selağzı, zaman kısıtlamaları nedeniyle dernek kurma yolunu tercih etti. Bu kararı, işini daha kurumsal bir temele oturtma arzusuyla aldı. Özellikle dikkat çeken bir husus, bu başarıyı elde etmek için kâr amacı gütmeksizin büyük bir çaba ve mali yük altına girmeden tek başına başarmış olmasıdır.

Sonuç olarak, Türkiye ve Pakistan arasında önemli bir ticaret koridoru oluşturan Hülya Selağzı, kendi girişimi ve kararlılığı sayesinde büyük bir iş fırsatı yaratmıştır. Ayrıca, Pakistan’da gelecekte daha da büyüyecek gibi görünen büyük bir iş planı hakkında da düşünmekte ve hareket etmektedir. Bu başarı hikayesi, sadece Hülya Selağzı için değil, aynı zamanda Türkiye-Pakistan ilişkileri için de büyük bir övgüyü hak etmektedir.

 

September, acting with a completely spontaneous idea, Hülya Selağzi has laid the foundations of a great success story between Turkey and Pakistan. Dec. This journey, which developed during the visit of the Pakistan Chamber of Commerce to Istanbul, started with the hospitality of Hülya Selağzi and entered a new era with her invitation to Pakistan in a short time.

Selağzi, who visited Pakistan with three businessmen from Istanbul in the first week of September, stepped into a major work process that has been going on for a decade just a two-hour drive from Lahore Airport to Gücraş. During this time, he made efforts to organize field studies in Pakistan, visit factories and explore business opportunities for Turkey.

Hülya Selağzi’s determination showed that he aimed to make great contributions both to his own country and to himself. Sikender Bey, President of the Pakistan Chamber of Commerce, and his team welcomed Selagzi’s efforts with a great positive welcome.

Initially, Hülya Selağzi, who set out with the intention of establishing a foundation, preferred the way of establishing an association due to time constraints. He took this decision with the desire to put his business on a more corporate basis. A particularly noteworthy aspect is that he achieved this success alone, without making a profit, without putting a great effort and financial burden on himself.

As a result, Hülya Selağzı, which has created an important trade corridor between Turkey and Pakistan, has created a great business opportunity thanks to her own initiative and Deciency. He is also thinking and acting about a big business plan in Pakistan, which looks like it will grow even more in the future. This success story deserves great praise not only for Hülya Selağzı, but also for Turkey-Pakistan relations.

 

İnstagram: https://www.instagram.com/turpak.tr

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.