Trip Tıraş Bıçağı

TRİP markası altında sunulan bu olağanüstü ürün, tıraş deneyiminizi tamamen değiştirecek.

Trip Tıraş Bıçağı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

Dr.Med Medikal Teknoloji A.Ş Yatırımları ile NEGİN BEYKZADEH Hanımefendi ve BAYRAM YAVUZ Beyin girişimcilik önderliğinde piyasaya arz edilen ,
“Devrim niteliğinde bir keşif Türkiye’yi ve yurt dışını sallıyor! Bir çok ülkeden talep toplayan firma tıraş bıçağının ismi artık TRİP OLDU diyor. TRİP tıraş bıçağıyla tıraş olmanın yeni çağı! Artık tıraş olmak, sıradan bir rutinden çıkıp bir ritüele dönüşüyor. Kendinden jelli ve 3 bıçaklı yapısıyla TRİP tıraş bıçağı, sizi keskinlik ve konforla tanıştırıyor.

Bu benzersiz bıçağın sapında tam 20 ml tıraş jeli muhafaza edebilme özelliği bulunuyor bu sayede minimum 10 kullanım tıraş olma imkanı sağlıyor , İsveç çeliği ile özel bir bileme işlemine tabi tutulan bıçakları, pürüzsüz ve mükemmel bir tıraş deneyimi sunuyor. Ayrıca, gururla söyleyebiliriz ki TRİP tıraş bıçağı, Türkiye’nin ilk kendinden jelli tıraş bıçağı olarak patentlenmiştir.

TRİP markası altında sunulan bu olağanüstü ürün, tıraş deneyiminizi tamamen değiştirecek. Siz de bu inovasyonun bir parçası olmak için www.tripshaveclub.com adresimize göz atmayı unutmayın. Hazırlıklı olun, çünkü TRİP tıraş bıçağıyla tıraş olmak sıradanlığın ötesine geçiyor, bir ayrıcalığa dönüşüyor!” Modern insanın tıraş keyfi TRİP oluyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.