Gece adeta gündüze döndü! Düşen göktaşı, Türkiye’nin birçok noktasından görüntülendi

Malatya, Erzurum, Elazığ, Gaziantep ve çevre illerden görülen bir göktaşı düştü. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, göktaşının düştüğü esnada gecenin gündüz gibi aydınlandığı görüldü. Göktaşının nereye düştüğü hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Gece adeta gündüze döndü! Düşen göktaşı, Türkiye’nin birçok noktasından görüntülendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2023
A+
A-

Malatya, Erzurum, Elazığ, Gaziantep ve çevre illerden görülen bir göktaşı yeryüzüne düştü. Göktaşının düşme anı saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, göktaşının parlak bir ışık eşliğinde dünyaya düştüğü görüldü.

GECEYİ ÇEVİRDİ

Gecenin gündüz gibi aydınlandığı o anlar, güvenlik kameralarınca ve vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA GELDİ

AFAD Bingöl İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kiğı ile Yayladere ilçelerinden konuya ilişkin ihbar geldiği belirtildi.

Açıklamada, “AFAD İl Müdürlüğümüze Kiğı ve Yayladere ilçelerinde gök taşının parlaması anında patlamaya yakın seslerin duyulması ve bazı evlerin camlarında titremeye sebep olduğu ihbarı üzerine yaptığımız araştırmalar sonucu bölgede herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı tespit edilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir – Teknoloji Gaziantep Malatya Teknoloji Yaşam Güncel Haberler Haberler ›› Teknoloji ››Gece adeta gündüze döndü! Düşen göktaşı, Türkiye’nin birçok noktasından görüntülendi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.