Songül Karlı’nın son haline yorum yağdı! ‘Konuşurken suratı oynamıyor’

Ünlüler dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden olan şarkıcı Songül Karlı, daha önce çok fazla estetik yaptırdığı yönündeki eleştirilere cevap vererek; Kendimi seviyorsam sıkıntı yok, keşke herkese yakışsa demişti. Sosyal medya hesabından paylaştığı son videoda yüzündeki değişimle dikkat çeken Karlı’ya, takipçilerinden yorum yağdı.

Songül Karlı’nın son haline yorum yağdı! ‘Konuşurken suratı oynamıyor’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.12.2023
A+
A-

Bir süredir kendini spora veren Songül Karlı, geçtiğimiz aylarda dudaklarını ve kollarını yaptırmak için ameliyat masasına yatmıştı. Görüntüsünü değiştirmek isteyen şarkıcının geçirdiği operasyonun ardından son hali ise ameliyattan günler sonra ortaya çıkmıştı.

Instagram hesabından yayınladığı karelerle dikkat çeken Songül Karlı, Almanya konseri öncesi yeni imajını paylaşmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, Songül Karlı için “Eski halinden eser yok”, “Tanıyamadım, çok değişmiş” şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

Songül Karlı'nın son haline yorum yağdı! 'Konuşurken suratı oynamıyor'

“KEŞKE HERKESE YAKIŞSA”

Sonrasında Nişantaşı’nda görüntülenen Karlı ise “Estetik yaptırmak suç gibi davranılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Maalesef 20 yaşında değiliz. Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. En önemli şey doğru kişiye operasyonu yaptırmak. Doğru doktor önemli… Kendimi seviyorsam sıkıntı yok. Mesajları okumuyorum bile… Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa.

Songül Karlı'nın son haline yorum yağdı! 'Konuşurken suratı oynamıyor'

“GİTMİŞ BÜTÜN GÜZELLİĞİ”

50 yaşındaki Songül Karlı, son olarak 467 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Yeni şarkılarından bahsettiği bir video yayınlayan ünlü isim, göz bölgesindeki değişimle dikkat çekti.

Songül Karlı'nın son haline yorum yağdı! 'Konuşurken suratı oynamıyor'

Takipçileri, Karlı’ya; “Neden bu kadar gerdirdiniz yüzünüzü ya?”, “Konuşurken hiç oynamıyor suratı, sesini duymasam başkası zannederim”, “Sesi Songül, kendisi değil” ve “Gitmiş bütün güzelliği” gibi mesajlar yazdı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.