Mehmet Emin Terapi Merkezi

Mehmet Emin Terapi Merkezi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

1968 yılında baharın taptaze havasında, kendi köy evimde dünyaya gözlerimi açtım. İlk adımlarımı attığım yer Tutak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu oldu ve bu süreç, 8 yıl süren eğitimimle devam etti. İlk ve ortaokulu tamamladıktan sonra, Diyarbakır Çevre Sağlığı Meslek Lisesi’nde okul birincisi olarak mezun oldum. 1987 yılında, Devlet Parasız Yatılı okul sınavlarını başarıyla geçerek Diyarbakır Çevre Sağlığı Meslek Lisesi’ni kazandım.

Mezuniyet sonrasında hayatımda yeni bir döneme adım attım. Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü’nde Çevre Sağlık Teknisyeni olarak devlet memurluğuna başladım ve sağlık alanındaki kariyerime ilk adımımı attım. Ardından, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde Psikolojik Hizmetler bölümünü kazanarak 1992 yılında bu alandaki eğitimimi tamamladım.

Bu dönemde, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Tuzluçayır Sağlık Ocağı’nda devlet memurluğu görevimi sürdürdüm. Eğitim hayatıma paralel olarak, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık memuru olarak da görev aldım. 1994 yılında ikinci üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü kazanarak eğitimime bu alanda devam etme kararı aldım.

 

 

2003 yılında Ankara Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikolog olarak atanarak sağlık alanındaki görevime devam ettim. Bu görevimde 17 yıl boyunca, toplamda 32 yıl devlet memuru olarak hizmet verdiğimden emekli oldum. Bu dönemde sağlık sektöründeki deneyimimle birlikte, psikoloji alanında da uzmanlaşma fırsatı buldum.

Emeklilik sonrasında, Psikolojik Eğitim Akademisi (PEDA) Akademi’sini kurarak öğrenci yetiştirme ve toplumun ruh sağlığına katkı sağlama amacıyla harekete geçtim. Aynı yıl içinde EMİN TERAPİ, EVLİLİK ve EĞİTİM MERKEZİ’ni kurarak, öğrenci yetiştirme ve halkın ruh sağlığı konusunda farkındalık oluşturma konularında önemli çalışmalar başlattık.

EMİN TERAPİ MERKEZİ’nde birçok stajyer öğrenci ve mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımı yetiştirmeye çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Süpervizyon, eğitim, aile çift terapisi ve dinamik terapi eğitimleri vermekte, aynı zamanda kurum içinde ve sivil toplumda aktif olarak görev almaktayım.

Eğitim hayatım ve iş tecrübelerimle birlikte, birçok alanda sertifikalara sahip oldum. Bilişsel Terapi, Bütüncül Psikoterapi, Hipnoz ve Hipnoterapi, Katatimi Eğitimi gibi alanlarda uzmanlaşmış, çeşitli sertifikalara sahip oldum. Aynı zamanda birçok kongre ve seminerde aktif olarak yer alarak bilgi birikimimi sürekli güncelledim.

Uzun ve çeşitli kariyerimde, birçok projede yer aldım ve birçok ödül ve başarı belgesi kazandım. Bu bilgi birikimimle, halka yönelik bilgilendirici ve eğitici faaliyetlerime devam etmekteyim. Sistemik Aile Terapisi, Duygu Odaklı Çift Terapi, Şema Terapi gibi alanlarda aldığım sertifikalarla, terapi ve danışmanlık alanında da geniş bir yelpazede hizmet sunma kapasitesine sahibim.

Tüm bu deneyim ve birikimlerimle, gelecek nesillere aktarılacak bilgileri paylaşma ve toplumun ruh sağlığına katkıda bulunma amacımla yoluma devam etmekteyim.

www.eminterapi.com.tr

İletişim Bilgileri

05553802045
03124398744

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.