Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan aşk dolu paylaşım

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan aşk dolu paylaşım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.02.2024
A+
A-

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından “Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim” demişti.

“Dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu” diyen Ceylan ile Erbil ayrılığa uzun süre dayanamayarak, 2024’ün ilk günlerinde tekrar bir araya gelmişti.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'dan aşk dolu paylaşım

“TEKRAR EVLENMEK İSTERİM”

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Mali, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda evliliğe yeşil ışık yakarak şöyle konuşmuştu:

Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'dan aşk dolu paylaşım

“AŞKIM”

Ünlü çiftten Mehmet Ali Erbil, son olarak 999 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'dan aşk dolu paylaşım

Gülseren Ceylan ile yani bir pozunu paylaşan şovmen, “Aşkım” notuyla seslendiği sevgilisini de etiketledi. İkilinin aşk paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.