‘Özge’ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim’

Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, Oyunculuk teklifi alıyor musunuz? sorusunu cevapladı.

‘Özge’ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Sinan Güleryüz, önceki gece Etiler’deydi. Benzincide görüntülenen şarkıcı, “Bizim oradaki market kapandı, o yüzden bir şeyler almak için benzinciye kadar yürüyerek geldim. Çoukları anneanneye bıraktım, Özge şu an sette” dedi.

“KLİBE UYGUN MEKAN ARIYORUZ”

Eşi Özge Özder’in önümüzdeki hafta doğum günü olduğunu belirten Güleryüz, “Haftaya güzel bir şarkı daha geliyor, sıfır bir şarkı. Birkaç tane şirketle görüşüyoruz, hayalimizdeki klibe uygun bir mekan arayışındayız” diyerek gülümsedi.

'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'

“ÖZGE İLE KARŞILIKLI OYNAMAK ÇOK ZOR”

Ünlü isim, “Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?” sorusuna, “Hayatta ekrana çıkmam diye bir şeyim yok. Teklif gelirse değerlendirmeye alınabilir. Bana vurdulu kırdılı gelmeyin ama. Özge gibi bir hocam da var. Aslında ters köşe bir işi kabul ederim” cevabını verdi.

'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'

Güleryüz, “Sadakatsiz dizisinde Özge ile bir sahneye girmiştim. Karşılıklı oynamak çok zor. Özge’ye çok farklı duygular beslediğim için, onun profesyonelliği karşısında ezildim gibi oldu. Karşında ödüllü bir oyuncu ve aynı zamanda eşim var. Bu zor oluyor benim için” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.