Şirketler Yarışıyor Oyunlarında Olimpik Heyecan Başlıyor

Şirketler Yarışıyor Oyunlarında Olimpik Heyecan Başlıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

Türkiye’nin şirketler arasındaki en kapsamlı spor etkinliği olan ve 7 ayrı spor branşında düzenlenecek Şirketler Yarışıyor Bahar Oyunları, çalışanlara iş arkadaşlarıyla yaşayacakları 3 günlük olimpik bir deneyim sunuyor.
Şirket çalışanlarının motivasyonu artıp, takımdaşlık duygusu kazandığı, aynı zamanda sunulan hizmetlerle iş stresinden uzaklaştığı etkinlik 16-19 Mayıs tarihleri arasında, dünya turizm başkenti Antalya’da düzenlenecek.

7 Ayrı Spor Branşı
40’ın üzerinde katılımcı şirketle düzenlenecek olan Şirketler Yarışıyor Bahar Oyunları, 6×6 Futbol (Erkek), 4×4 Tek Pota Basketbol (Karma), Voleybol (Karma), 3×3 Ayak Tenisi (Karma), 1×1 Masa Tenisi (Karma), 1×1 E-Spor (EAFC24), Satranç (Karma) branşlarında oynanacaktır.

Maçlar Canlı Yayında
Şirketler Yarışıyor Bahar Oyunlarında her müsabaka, spiker anlatımlı olarak sirketleryarisiyor.com adresinden canlı olarak yayınlanacaktır.
Futbolda VAR sistemi, basketbolda challenge uygulaması, voleybolda ise GDS (Görüntü denetleme sistemi) aktif olarak kullanılacaktır.
Tüm branşlardaki müsabakalarla ilgili detaylı ve karşılaştırmalı istatistikler, etkinliğin internet sitesinden canlı olarak takip edilebilecektir.

7 Ayrı Spor Branşı
60’ın üzerinde katılımcı şirketle düzenlenecek olan Şirketler Yarışıyor Bahar Oyunları, 6×6 Futbol (Erkek), 4×4 Tek Pota Basketbol (Karışık), Voleybol (Erkek), Voleybol (Kadın), 3×3 Ayak Tenisi (Karışık), 1×1 Masa Tenisi (Karışık), 1×1 E-Spor (EAFC24), Satranç (Karışık) branşlarında oynanacaktır.

Kimler katılabilir?
Oyunlar, sadece şirket takımlarının katılımına açıktır.
Şirketler, en az 2 aylık sigortalı çalışanlarını oynatabilirler.
Başvurular www.sirketleryarisiyor.com websitesi üzerinden veya 0212 803 80 68 telefon hattı aracılığıyla yapılabilmektedir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.