Nez’in yeni hayatı! ‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’

Müzik dünyasında bir döneme damga vuran Nez, Cihangir’de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, 12 ay ramazan gibi yaşıyorum dedi.

Nez’in yeni hayatı! ‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

2000’li yılların başlarında ‘Sakın Ha!’, ‘Her Şey Boş’ gibi şarkıları ve danslarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nez, önceki gün köpeği ile gezintiye çıktığı Cihangir’de objektiflere yansıdı.

Hayatı minimal yaşadığını vurgulayen ve fazla tüketimin zararlı olduğunu savunan 45 yaşındaki şarkıcı, ihtiyacı olmayan şeylere para harcamadığını anlattı.

Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'

“17 YIL İNGİLTERE’DE YAŞADIM, BÖYLE ŞEYLER GÖRMEDİM”

Kendisinden örnek veren Nez, “En baba telefon markasını alan ender ülkelerden biriyiz. Ne yazık ki her şeyin en iyisini kullanıyoruz. Arabalara bakıyorsunuz son model. Bunlar bana göre çok fuzuli şeyler. Ben sokaktaki kedilerime vermeyi seviyorum o parayı. Kediler ve hayvanlarla paylaşıyorum. 17 yıl İngiltere’de yaşadım, hiç böyle şeyler görmedim. Biz ne yazık ki moda dediğimiz şey hep en iyisinin son modeli. Aylardır aynı sahne kostümünü giyiyorum, insanlar şaşırıyor. Dünyaca ünlü yıldız isimler bile bir turneye gidip, üç kıyafetle bitiriyorlar işi. Tüketim ülkesinde yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'

“İKLİ MAHALLE GEZİP 40 KEDİYE BAKIYORUM”

Yaşadığı mahallede yaklaşık 40 kediyi besleyip bakımlarını üstlendiğini açıklayan şarkıcı, “Sokaktaki kedilerime bakıyorum, iki mahalleye gidiyorum. Günde iki kez besleme yapıyorum, 40 kadar kediye bakabiliyorum. Allah güç verdiği sürece paylaşıyorum. ‘Onlar sessiz kullar’ diyoruz ya, onların duaları yeter” ifadelerini kullandı.

Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'

“DOYMAK İÇİN YEMEK YİYORUM”

Tabii ki ramazan önemli ama ben sanki 12 ay ramazan gibi yaşıyorum. Bu çok önemli, sadece bir ay nefsinize hakim olup her şeye dikkat etmek değil, 12 ay öyle yaşamak lazım. 45 yaşındayım, yemeği günde bir kez yiyorum. Aralıklı, yani her gün oruç tutuyorum. Sadece doymak için yemek yiyorum.

Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.