Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!

Son olarak final yapan ‘Üvey Anne’ dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.

Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

‘Beni Affet’ ve ‘Kara Sevda’ dizileriyle adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, önceki gece Etiler’de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

“YEĞENLERİME BAYRAM HARÇLIĞI VERDİM”

Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, “Ben bayramı İstanbul’da geçirdim. Biraz sakin olur diye düşündüm ama öyle olmadı. Ailem de yanıma geldi bu bayramda, gayet güzel bir bayram geçirdi. Bu bayram yeğenlerime bayram harçlığı verdim. Hep birlikte güzel bir bayram geçirdik” dedi.

Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!

“PROGRAMIMIZ DOLU”

Çalışmaya devam ettiğini belirten Küçükköse, “Bu yıl bir araç markasının yüzü oldum. Adana’ya gideceğiz önümüzdeki haftalarda. Programımız dolu, bayağı yoğunuz bu aralar” açıklamasını yaptı.

Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!

“ENERJİMİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ ANLAR OLUYOR”

36 yaşındaki güzel, Mag dergisinin şubat sayısına verdiği röportajda, “Aşk beni bazen sömürüyor, bazen şaşırtıyor” demişti. Konuyla ilgili konuşan Küçükköse, “Çok fazla içinde olduğum için o duygunun, bazen gereğinden fazla verici olduğum anlar oluyor. Enerjimin sömürüldüğü ya da kendimi kapattığım anlar oluyor. Aşk bence mantığın olmadığı bir nokta. Duygusal davranılıyor o durumda. Akışına bırakıyorum aşkta” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.