CONTINENT KAPADOKUS THERMAL HOTEL KAPADOKYA’DA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

CONTINENT KAPADOKUS THERMAL HOTEL KAPADOKYA’DA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Yurt Dışında Türkiye’yi Temsil Eden Continent Worldwide Hotels’in Yönetim Anlaşması İle Kapadokya’da Açtığı Continent Kapadokus Thermal Hotel’den Çok Özel Fırsatlar…

Türkiye’yi uluslararası platformda temsil eden ve franchise ve yönetim anlaşmalarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında hızla büyüyen Continent Worldwide Hotels’in en yeni üye oteli, Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini sunan Continent Kapadokus Thermal Hotel | Wellness & SPA Nisan ayı itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Continent Worldwide Hotels, Yönetim Kurulu Başkanı, Ethem Zagikyan, “Bu yeni yatırım ile Kapadokya’nın termal turizm potansiyelini dünya sahnesine tanıtmaya başladık ve Kapadokya’nın sadece tarihi geziler ve balon turlarından ibaret olmadığını, bölgede Termal tatilin de öne çıkarılabileceğini, bölgeyi tanıtmak için her türlü imkanı değernendireceğiz” dedi.

Bölgenin nefes kesen manzarasıyla çevrili olan otel, 50 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor ve her biri 55 metrekarelik 2 odalı süitlerden oluşan toplamda 108 oda ile konuklarına benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Otel, 6 kapalı termal havuz, açık havuz, büfe hizmeti veren bir ana restoran ve farklı lezzet arayışındaki konuklar için 2 adet de a la carte restoranıyla termal ve fizyoterapi olanaklarını Kapadokya’nın tüm doğal güzellikleriyle harmanlıyor. Ayrıca otelde Karavanları ile seyahat edenler için bir de Karavan Park alanı bulunmakta ve tatillerini burada geçirmek isteyenler özel olarak hazırlanmış paketleri satın alarak otelin imkanlarından da yararlanabilmekteler.

Ihlara Vadisi ve Hasan Dağı manzarasıyla çevrili olan otel, misafirlerine ekolojik bir tatil deneyimi sunarken aynı zamanda bölgedeki antik ve tarihi yerlere kolay erişim imkanı da sağlıyor. Kızıl Kilise, Kilise Camii, Belisırma ve Yeraltı Şehirleri gibi birçok önemli noktaya yakınlığı ile konuklara unutulmaz bir keşif deneyimi sunuyor.

Termal Tatili Kapadokya Turları ile Birleştirererk Tatil Yapmak isteyenlere Özel Fırsatlar

Continent Kapadokus Thermal Hotel | Wellness & SPA, tatilseverlere tüm sezon boyunca özel promosyon kodlarıyla yapılan rezervasyonlarında sürpriz indirimler ve ek hediyeler sunarak tatil deneyimini daha da özel hale getiriyor. Bunun için, otelin resmi sitesi üzerinden www.ContinentKapadokusThermal.com giriş yapılarak rezervasyon tarihlerinin girilmesi ve promosyon kodu yazan bölüme: KAPADKS20 yazılması yeterli…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.