Clinic EGO Yılın En Başarılı Diş Kliniği Ödülünü Kazandı

Clinic EGO Yılın En Başarılı Diş Kliniği Ödülünü Kazandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Clinic EGO, diş sağlığı sektöründe gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak, kliniğin başarıları, prestijli Altın İnci Ödül Gecesi’nde takdir gördü ve Clinic EGO, yılın en iyi çıkış yapan diş kliniği ödülünü kazandı.

Ödül töreni, İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Lazzoni Hotel’de gerçekleşti. Clinic EGO adına ödülü alan isim ise kliniğin kurucularından biri olan Gökhan Oskay oldu. Oskay, bu ödülü almanın gururunu yaşarken, kliniğin ve ekibin başarılarına dikkat çekti.

Gökhan Oskay, 25 yıldan uzun süredir sektörde olduklarını ve edindikleri deneyimlerden bahsederken, doğru stratejilerle hareket eden büyük firmaların her zaman ileriye doğru adımlar atacağını vurguladı. Ayrıca, başarının arkasında güçlü bir ekip çalışmasının olduğunu vurgulayarak, aldıkları ödülün ulusal ve uluslararası alanda kazandıkları birçok ödül arasında değerli bir yer tuttuğunu belirtti.

Gecede Gökhan Oskay’a eşi ve Clinic EGO’nun diğer kurucusu Emine Oskay da eşlik etti. Oskay çifti, ödülü almaktan dolayı duydukları gururu ve memnuniyeti dile getirirken, Clinic EGO’nun başarısının arkasında yatan değerlere vurgu yaptılar.

Clinic EGO, diş sağlığı alanında sunduğu kaliteli hizmetler içerinde Hollywod Smile, E-max diş kaplama, Zirkonyum diş kaplama, Lamine(veneers) diş kaplama ve implant tedavileri mevcuttur. Clinic EGO yenilikçi yaklaşımıyla tanınan öncü bir kuruluştur. Ödül, kliniğin müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımının ve sektördeki lider konumunun bir yansımasıdır.

Clinic EGO, gelecekte de yenilikçi hizmetler sunmaya ve sektördeki liderliğini sürdürmeye devam edecektir.

Clinic EGO Hakkında: Uluslararası alanda Türkiye de en çok gülüş tasarımı yapmak için tercih edilen merkezi İstanbul Nişantaşı olan sektörün öncü diş klinklerindendir.

Misyonu, hastalarına en üst düzeyde sağlık hizmeti sunarken, yenilikçi ve etik bir yaklaşımla diş sağlığı alanında çığır açmaktır. Clinic EGO, deneyimli ve uzman kadrosuyla modern tıbbın sunduğu en son teknolojiyi kullanarak hastalarına kusursuz bir tedavi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

 

Yer: İstanbul Nişantaşı Lotus B ofisleri kat:5

Website: www.clinicego.com

İnstagram: @clinicego • Instagram

E-posta: info@clinicego.com

Telefon: 0 850 307 46 46

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.