Gurbet Altay’a “Yılın En İyi Toplumsal Gelişim ve İletişim Uzmanı Ödülü” verildi.

Gurbet Altay’a “Yılın En İyi Toplumsal Gelişim ve İletişim Uzmanı Ödülü” verildi.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

Yılın İletişim Uzmanı ödülü Gurbet Altay’a verildi.

Eğitimci,danışman ve öğretim görevlisi Gurbet Altay’a “Yılın En Başarılı Toplumsal Gelişim ve İletişim uzmanı Ödülü” verildi.

Protokol dergisi Yönetim Kurulu başkanı Barış Yazıcı ödüllerle ilgili detaylı bilgi aktarımı yaparak ödül törenine geçildi.

“Protokol Dergisi 3. Avrupa Ödülleri Töreni”nde, milletvekillerine,ticaret odası başkanlarına,akademisyenlere,spikerlere,sanatçılara ve saygın iş insanlarına Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törenle ödülleri verildi.Eğtimci,danışman ve öğretim görevlisi Gurbet Altay da ödüle layık görüldü.Altay’a ödülünü TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Sayın Elif Kılıç’ın elinden aldı.

İTO Sağlık Komitesinde,TÜRSAB Sağlık Turizmi İhtisas Komisyonunda,ZONDEF Onursal Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Öğretim görevlisi olan Altay,birçok kamu,özel kurumlara da markalaşma yolunda danışmanlıklar ve eğitimler vermektedir.Kurumsallaşma ve kurum için iletişim çözümleriyle aranan isim haline geldi.Özellike son dönemde sağlık turizmi ile ilgili yaptığı çalışmalarla adından sık sık söz ettirmeyi başardı.

 

Ödül törenin bir konuşma yapan Altay;

“başarı taktir edildikçe daha anlam kazanmaktadır.Benim için bir ülkenin geleceği gençlerdir.Ben de her fırsatta gerek üniversitelerde,gerek liselerde gerekse de özel sektörde gençlerle beraber tecrübe paylaşımı yapmaktayım.En önemli zekat bence bilginin verildiği zekattır.Ben de bildiklerimin,yaşadıklarımın ve de geleceğe dair ne sürdürülebilir projelerin gerçekleşmesini yapmaya çalışacağım.Bu ülke için gençler için yapılacak çok şey var.” dedi.

Selahattin Alpay’ın neşeli eserleriyle ve akademisyenlerin,eğitimcilerin anlamlı dersleriyle gece devam etti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.