Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna – Batuhan arasında gerginlik

Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme partisinden sonra Berna’nın veda ettiği Merve’nin mavi takıma geçtiği yarışmada konseyde gergin anlar yaşandı. Konsey öncesi oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım belli oldu.

Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna – Batuhan arasında gerginlik
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Survivor All Star’da haftanın ilk dokunulmazlığı için mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Survivor sunucusu Murat Ceylan, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ödülü açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım hem bir isim yazmayacak hem de İngiltere’ye gidecek.

Murat Ceylan’ın açıklaması sonrası oyuna geçildi. İki takım oyuncuları seçerken gerginlik yaşadı. Cezası nedeniyle uzun zamandır parkurlarda yer alamayan Yunus Emre oyuna çıktı. Peş peşe oyunu kaybeden Damla Can sinirlerine hakim olamadı ve atamadığını söyledi.

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik

KIRMIZI TAKIM KAZANDI, MERVE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Oyunda iyi bir ritim yakalayan kırmızı takım hem dokunulmazlığı hem de İngiltere ödülünü kazandı. Geçtiğimiz hafta kırmızı takımda yarışan bu hafta mavi takıma geçen Merve, oyunu kaybetmelerinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Merve eski takım arkadaşlarına ‘Benim yerime de eğlenin olur mu’ dedi.

Merve oyun sonrası yaptığı açıklamada, “Takım genel olarak birey birey hepsi çok iyi yarışmacılar. Sadece birkaç eksik var. Bence biz bu eksiği birlikte kapabileceğimize inanıyorum. Gerçekten çok iyi performanslar çıkartıp oyun kazanacağımıza inanıyorum. Bir aday çıkarmamız gerekiyor buna daha çok üzülmemiz gerekiyor. ” ifadelerini kullandı. 

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Konseyde Aleyna - Batuhan arasında gerginlik

KONSEYDE GERGİNLİK

Oyundan sonra konsey alanına gelindi. Haftanın ilk eleme adayının belli olduğu konseyde Acun Ilıcalı, Aleyna’ya söz verdi. Aleyna yaptığı açıklamada, “İki üç gündür içimde beslediğim birkaç duygu var. Biz bir iletişim ödülü kazandık. Bu iletişim ödülünde 4 ay sonra ailelerimizden gelen videoları izledik. Kardeşimle görüşmek istediğimi söylemiştim ekibe. Fakat video boyunca sadece annem konuşuyordu. Cansu’nun ekranda görünmek istemediğini söylüyordu ve ben Cansu’yu göremedim. Sebebi de aslında şu; 2022 yılında karşı takımdan bir arkadaşımız potadayken, kardeşimle ilgili benim ailemle ilgili cümle kurdu ‘Şimdi dedi bir arkadaşımız kalkıp engelli kardeşimizden duyar kasmayacaksa önümü açık görüyorum’ tarzı cümle kurdu. Ailem en hassas noktam. Ve Cansu sırf bu yüzden kendisini göstermek istemedi. Kendi sezonunda da kendisi final koltuğuna oturamadığı için kuyruk acısı vardı. Bir daha benim ailemi ağzına alacak herhangi bir kelime Batuhan her şey çok farklı olur. Çok farklı Aleyna görürsün” dedi.

BATUHAN ÖZÜR DİLEDİ

Batuhan ise yanıt olarak, “Söylediği cümlelerin hepsini sinirine veriyorum. Aleyna ile bu sene hiç konuşmadık. Senin kardeşine yapılan haksızlığı dile getirmek istemiştim. Ben orada söylemeye çalıştığım şey senin kardeşine söylemek istediği şey değildi. Ayşe’nin kamera arkasında söylediği yanlış cümleydi. Senin kardeşine ya da sana değildi lafım. Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum. Onu üzmek asla istemedim. Bizim dışımızda gelişen olaylar vardı o sene. Buraya ben bu sene her şeyi kapatmaya geldim. Ben o konuda senden özür diliyorum. Benim bahsettiğim şey senin haklı olduğundu. ” açıklamasında bulundu.

Acun Ilıcalı konuşma sonrası Aleyna’ya görüşme hakkı verdi.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Haftanın ilk eleme adayı Yasin oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.